ZamkniętaTo jest grupa otwarta co nie? Jak tam dołącze to wszyscy na fb będą to widzieć?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZamkniętaTo jest grupa otwarta co nie? Jak tam dołącze to wszyscy na fb będą to widzieć?
To jeszcze poczujesz hyhyhy mnie tez teraz jeszcze faluje ale jak przywali to ałaaaaa..Ja się tylko tam raz wdalam w dyskusje... Boże to był dramat, jak mi ciśnienie zeszło tak dałam ,, opuść grupę”
Ja to czuje ze młoda jest teraz w ulubionej pozycji czyli ma nogi na głowie bo ładuje zdrowo po dolnej części brzuchalubię jak mnie tak ładuje, bo ja fajnie czuje i nic mnie nie boli tylko brzuch skacze
jeszcze po żebrach nie dostałam
Gdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyćTo jeszcze poczujesz hyhyhy mnie tez teraz jeszcze faluje ale jak przywali to ałaaaaa..![]()
Ojjj to mój syn będzie lobuzemGdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyć![]()

Mi juz na 1 prenatalnych lekarz powiedzial, ze lobuz bedzie bo strasznie ruchliwyOjjj to mój syn będzie lobuzem![]()
Mój też [emoji23][emoji23][emoji23]Ojjj to mój syn będzie lobuzem![]()
Piekna sukienka [emoji7] wygodnie Ci w takich wysokich butach? Ja bym chyba nie wytrzymalaMnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]
Wrzucę wam jeszcze fotkę, dzisiaj 35+3
Zobacz załącznik 872825
Pięknie <3Mnie dzisiaj cały dzień nie było na forum, bo byliśmy na tych chrzcinach [emoji4] od rana bieganina żeby się wyrobić (u nas standard), na 12 msza, a później imprezka w lokalu. Wróciliśmy jakoś koło 19 [emoji4] ale dzisiaj fajnie, bo dobrze się czuję, więc nawet to nie był problem tyle wysiedzieć [emoji4]
Wrzucę wam jeszcze fotkę, dzisiaj 35+3
Zobacz załącznik 872825
Hyhyhy moja to bedzie diabelekGdzieś przeczytałam w tych opisach danych tyg, ze w 32tyg dzieci już maja charakterek i te które teraz są grzeczne najprawdopodobniej będą takie po porodzie Haha i powiedzmy ze w to chce wierzyć![]()