Augusta89
Fanka BB :)
Hehe dobre[emoji23]Ja wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.
Pasta jajeczna, kiwi i ogórki kiszone? Jezus xd Zobacz załącznik 872917
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe dobre[emoji23]Ja wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.
Ja pierwsza nie miałam planowanej. Wyszło w trakcie. A teraz nie chce powtórki 7,5h porodu naturalnego jak tamtym razem. Nigdy więcej w życiu. Po cc lepiej się czułam niż przez te 7,5h porodu naturalnego. Ale każdy organizm innyJa obejrzałam film z cc i jak ta opcja była dla mnie dobra alternatywa, tak już nie jest. Tak czy tak i trzeba urodzić.
Też miałam krew przetaczanaNo ta w 35 +1 to tak jak ja już po cc z tego co słyszałam ale jakieś cyrki u niej i musieli krew przetaczac.
Może odrobinę :*Chyba mi też obniża się brzuch powoli.. albo już za dużo o tym mysle i sobie wmawiamZobacz załącznik 872888
Ja tak lubię [emoji23] zjem np jajecznice na boczku z buleczkaJa wlasnei zobaczyłam na instagramie jedna dziewczyna w ciąży je takie śniadanie, aż mi się niedobrze zrobiło.
To ja ogólnie od początku mam nisko brzuch [emoji23] więc jak się obniży to go dopiero wtedy z kolan chyba będę zbierać [emoji23]Ooooooo [emoji173]️[emoji173]️
Ja mam taki rozmiar dziwny, ani to 56 ani 62. Taki po środku.![]()
Ja mam na 50 trzy pajacyki. Ale to kupiłam przypadkowo na początku ciąży, są takie mini, że wątpię żeby je założyła.bardziej na lalkę Barbie wejdą
Też często o tym myślę. Niby wiem , że mam dziecko w brzuchu ale , że takie prawdziwe ? Jak prawdziwy noworodek ?nie wyobrażam sobie tego [emoji16]
Mi wszystkie się podobająale bym wzięła pewnie popielaty lub błękit, bo różowych mam dużo
![]()
Śliczne ubranka [emoji173]️ naszykowalam pieluszkę bambusowa i kocyk dzianinowy , bo nie wiem jaka będzie pogoda![]()
Mi się trochę obniżył , chyba ..![]()
U Oliwii nie umiem stwierdzić [emoji16]
Raz zauważyłam u @KatiNails tylko, tak to wszędzie wydaje mi się , że są takie jak byly![]()
WzruszającePatrzcie się na to![]()
Jak się urodziDziewczyny kiedy trzeba złożyć wniosek o 500+? Wiecie może? My na drugie będziemy mogli bo na Natalkę nam się nie należy. Coś czytałam że już można składać wnioski od lipca żeby dostać w październiku. A jak jest jak się po raz pierwszy ma złożyć wniosek? I kiedy? Jak się dziecko już urodzi? Może któraś ma wiedzę?
To się nazywa pełnia szczęścia[emoji16][emoji16]Te bliźniaczki czarnoskore, które w tym samym czasie zaszły w ciąże mają ciąże bliźniacze [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji847]
Pysznie wygląda[emoji16]Ja dzisiaj tak samo owocki wcinam tylko taka duża porcja bo z synkiem razem jemyposzłam zerwać owoce i zmokłam ale trudno najlepsze takie prosto z krzaczka
Zobacz załącznik 872922
Dziewczyny kiedy trzeba złożyć wniosek o 500+? Wiecie może? My na drugie będziemy mogli bo na Natalkę nam się nie należy. Coś czytałam że już można składać wnioski od lipca żeby dostać w październiku. A jak jest jak się po raz pierwszy ma złożyć wniosek? I kiedy? Jak się dziecko już urodzi? Może któraś ma wiedzę?
Patrzcie się na to![]()
To trochę dziwne ..dziecko tak na siedzaco wyszło .. myślałam że trzeba tak chociaż na polezaco a jak na siedzaco to żeby byc wysuniata do przodu żeby miec tam luzMasakra![]()