T
To trochę dziwne ..dziecko tak na siedzaco wyszło .. myślałam że trzeba tak chociaż na polezaco a jak na siedzaco to żeby byc wysuniata do przodu żeby miec tam luz
Pytałaś o wizytę ostatnio . To mam 16 lipca bez zmian , pytałam gin ostatnio i powiedziała że spokojnie zdążymy i z wynikami też zdążę ,da mi na wizycie 16 i włożę sobie do teczki , a jakiś wymaz miałam robiony na ostatniej wizycie to możliwe że to był gbs skoro za 2 tyg mam mieć wszystkie wyniki . Ale dam radę wytrzymać 2 tyg nie sądzę żebym wcześniej urodziła , jestem jakaś spokojna i nie stresuje się że wizyta dopiero 16 lipca i to będzie już 38.0 tydz

Oprócz ból dup.y to , tam mnie nic nie boli , skurczów i twardnien brak także pewnie według terminu urodzę na koniec lipca , jak tamtym razem tylko 4 dni przed terminem a tez nie bolał mnie brzuch żadnych skurczy , ribilam wszystko jak teraz

Wczoraj byłam na zakupach dużo pochodziłam to jakoś mnie nie bolał tyłek , chyba trzeba było rozchodzić ten ból

Wczoraj wkoncu zamowilam 2 przesieradla do kołyski ,poszewka na taka cienką poduszkę , gruszkę , szczotkę do butelek , i takie 2 mini ręczniczki to może będą dobre do przemywania dupci wodą
Zobacz załącznik 872947 Zobacz załącznik 872948