Anulaa88
Fanka BB :)
Ja ściągam za tydzień i już rozpaczam[emoji23][emoji852]Straszny może nie, ale nie lubie jak jest za duży i średnio co 3 tyg jezdze. Ale teraz już chyba ostatni razkolejny to już raczej ściągnąć całkiem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja ściągam za tydzień i już rozpaczam[emoji23][emoji852]Straszny może nie, ale nie lubie jak jest za duży i średnio co 3 tyg jezdze. Ale teraz już chyba ostatni razkolejny to już raczej ściągnąć całkiem...
Nie jest źle z Twoja szyjka. Na tym etapie normalne, że pod wpływem ucisku rosnącego dziecka będzie się skracać. Ja w pierwszej ciąży w 34 tc to szyjka może 0,5 cm i rozwarta na 1,5 cm. Urodziłam w 37+5. Będzie dobrzeJa po wizycie i szyjka skrócona znowu o 8 mm. Teraz ma 2,1 cm i jest trochę miękka.Mam pić 2 razy dziennie magnez i się oszczędzać. Na koncert nie nie pojechać, ale tego się spodziewałam. Mówił, że urodzę wcześniej, ale nie wiem ile....
Teraz mój gin idzie na urlop, ale mam się zgłosić na badanie szyjki do lekarza, który go zastępuje, albo w razie "W" jechać do szpitala. Zaraz zadzwonię i spróbuję zrobić termin.
Leo ułożony główką do dołu i tak powinno zostać.
Ja ściągam za tydzień i już rozpaczam[emoji23][emoji852]
Ja czuje, ze jeszcze trochę pobędę w tej ciazyZazdraszczamu nas to ja trzymam na tym łapke i nie lubię tych formularzy choć przyznam że to dużo prostsze niż kiedyś wersję papierowe... zresztą teraz mam fajny urząd i jak coś nie tak klikne to mi dzwonią bym napisała mail ze sprostowaniem.
Kurczę dziewczyny. Zazdroszczę wam tych paznokietkow. Moje ogólnie są złe A teraz w ciąży gdy ich kondycja jest taka nawet to hybryda mi się nie chce trzymać. Wszystko mi odpada po 2 dniach. Ale nie wiem, mam jakieś takie nastawienie że już się obawiam malować paznokcie w sensie przed wizytą w szpitalu. Jak jestem w błędzie to mnie poprawcie![]()
Ja mam termin na 16.08 i chciałam jeszcze z tydzien ponosić ale jeden mi odpadl i sie zastanawiam czy jeszcze robicJa czuje, ze jeszcze trochę pobędę w tej ciazy [emoji14] ale najpóźniej na początku sierpnia zdejmę paznokcie dla świetego spokoju, a termin mam dopiero na 24 sierpnia [emoji14] chyba ze mi jeszcze coś strzeli do głowy [emoji23] ale trochę daleko muszę jezdzic do mojej stylistki, bo do innego miasta... tak się do niej przyzwyczaiłam i jestem zadowolona, ze szkoda mi jej zmieniać, mimo ze się przeprowadziłami już coraz ciezej te podroze znoszę [emoji14] a co do malowania zwykłym lakierem to u mnie powiedzieli w szpitalu, ze to żaden problem bo w razie czego oni to mogą spokojnie zmyć, gorzej właśnie z żelami czy hybryda, bo to musieli by młotkiem, a i tak by nie pomogło [emoji23]
Piękne, naturalne i musza być naprawdę mocne, bo się nie łamiąJa mam ladne paznokcie w tej ciazy.. i jeszcze ich nie malowalamaz zal mi ich pod hybryde czy zel
sa twarde i mocne Zobacz załącznik 872975
Tzn ja mialam zawsze miekkie i mi pekaly.. wiec robilam zelami jakies 2-3 lata.. przed ciaza zdjelam i nie zaluje bo sa naprawde mocnePiękne, naturalne i musza być naprawdę mocne, bo się nie łamią
ja swoich naturalnych od dobrych pięciu lat nie miałam, albo i lepiej... wszystko pod warstwa żelu. Ale wydaje mi się, ze ciaza wcale ich nie wzmocniła, chociaż jeszcze kiedyś nie narzekałam zbytnio na paznokcie. Ale z wygody zaczelam robic. Moje włosy są słabe i mega wypadają, stad myśle ze z paznokciami podobnie...
Po porodze zrobimy sobie znowJa ściągam za tydzień i już rozpaczam[emoji23][emoji852]
Tez mam plan dziś poczytać tą książkęDzień dobryja wstałam niedawno, z pieskiem wyszłam, a plany na dziś zerowe.
Tzn wezmę prysznic, zjem jakieś śniadanie z owoców, bo kompletnie nie mam ostatnio apetytu np wczoraj zjadłam tylko 1 bułkę, jajko i na kolacje taki mniejszy placek węgierski Ala pizza, bo były u nas foodtrucki.
Dziś samopoczucie tez jakieś takie nienajlepsze, może to te hormony czy coś..
Ja mam dziś zamiar dowiedzieć się telefonicznie od laboratorium ile będzie kosztowało mnie krew, mocz i wymaz gbs, bo jutro już muszę iść zanieść mocz i ten wymaz, pobrać krew tam i mam nadzieje, że do piątku lub max poniedziałku będą wyniki, bo wtedy mam wizytę rzekomo ostatnia.
Ja dziś chyba poczytam książkę „Pierwszy rok życia dziecka” chociaż te początkowe rozdziały, bo to w sumie już coraz bliżej, a nie mam ambitniejszych planów![]()
Hihi I po co to wstawilas?
mam uszykowane 56 polspiochy i kaftanik albo pajacyka no i czapeczkaNa wyjście ze szpitala bierzecie ubranka na rozmiar 56?![]()
Nie denerwuj sięJakos dziwnie sie stresuje ta dzisiejsza wizyta u gina :/ az mi chyba z tych nerwow niedobrze