Anulaa88
Fanka BB :)
U nas dalej ciemnogród[emoji23] niestety...Co za babskojak czytam o takich komentarzach to aż mi sie ciśnienie podnosi.
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, w UK nikogo to nie interesuje co ktoś ma na rękach.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas dalej ciemnogród[emoji23] niestety...Co za babskojak czytam o takich komentarzach to aż mi sie ciśnienie podnosi.
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, w UK nikogo to nie interesuje co ktoś ma na rękach.
Długo wam się przeciągnie odbiór mieszkania?Ja się miałam dzisiaj pochwalić ze odebraliśmy mieszkanie ale mój mąż , inżynier buduwnictwa oczywiście widzi masę usterekehh
Właściwie, to tylko takie czytamSen mega[emoji23][emoji16] ale ty lubisz książki fantasy?
To jest marzenie mojego życiaNo właśnie, może warto o tym pomyśleć [emoji16]
Czym różni się zawartość w torbie do szpitala. Na poród SN a CC ?
Co za babskojak czytam o takich komentarzach to aż mi sie ciśnienie podnosi.
Ja się miałam dzisiaj pochwalić ze odebraliśmy mieszkanie ale mój mąż , inżynier buduwnictwa oczywiście widzi masę usterekehh