oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Tak od góry brzucha i plecy ..a może to nie skurcze.. ja nie mam pojęcia bo nie miałam do tej pory ..
A jak wyglądają to przepowiadające od dołu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to skurcze? Czy ciągły ból?Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę ..
idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
NieMacie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
Haha nie nie Luiza musiałam coś źle kliknąć [emoji23]
Kochana spokojnie :* 36tc to już luz. Ostatnio dwie znajome tak urodziły w tym tygodniu i wyszły normalnie na 3 dobę. Obie po cc. Ale pierwsze porody też miały cc. Dzieciaczkom nic nie było.Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę ..
idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
Tak myslalam [emoji23][emoji23]NieHaha nie nie Luiza musiałam coś źle kliknąć [emoji23]Kochana spokojnie :* 36tc to już luz. Ostatnio dwie znajome tak urodziły w tym tygodniu i wyszły normalnie na 3 dobę. Obie po cc. Ale pierwsze porody też miały cc. Dzieciaczkom nic nie było.
Mnie tak biodra bolą, w nocy się budzę i muszę się obrócić na druga strone jak słoń i tak pare razy w ciągu nocy... Później wstaje rozchodze przez dzien i nie bolą, a w nocy powtórka z rozrywkiDziewczyny,was tez tak biodra bola ze nie mozecie lezec na jednym czy drugim boku??? No oszalec mozna.. do tego suty mnie swedza i cycki.. i brzuch mnie swedzi..
Sciska cie na dole i prominiuje na krzyz i tyl plecow i na dol.. tzn ja takie mam.. a mam tez takie ktore sciskaja cie na dole i ida ku gorze..Tak od góry brzucha i plecy ..a może to nie skurcze.. ja nie mam pojęcia bo nie miałam do tej pory ..
No ja chodzic nie moge za duzoMnie tak biodra bolą, w nocy się budzę i muszę się obrócić na druga strone jak słoń i tak pare razy w ciągu nocy... Później wstaje rozchodze przez dzien i nie bolą, a w nocy powtórka z rozrywki![]()
Ja delikatną mam już od dawnaMacie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie