reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
A to skurcze? Czy ciągły ból?

Macie ta linie przez środek ? Ja jeszcze nie
Nie :P
Haha nie nie Luiza musiałam coś źle kliknąć [emoji23]
Chyba i na mnie nadszedł czas na szpital .. boli mnie brzuch i plecy ..:( pierwszy raz tak .. aż się boje bo nie chce jeszcze rodzić nie mogę .. :( idę się lepiej wykąpać i spakować jak nie przejdzie dzwonię po męża i na IP.. aż płakać mi się chce z tego wszystkiego... Dzisiaj dopiero 36.1 tydz ..
Narazie wzięłam nospe może coś pomoże ..
Kochana spokojnie :* 36tc to już luz. Ostatnio dwie znajome tak urodziły w tym tygodniu i wyszły normalnie na 3 dobę. Obie po cc. Ale pierwsze porody też miały cc. Dzieciaczkom nic nie było.

Dziewczyny,was tez tak biodra bola ze nie mozecie lezec na jednym czy drugim boku??? No oszalec mozna.. do tego suty mnie swedza i cycki.. i brzuch mnie swedzi..
Mnie tak biodra bolą, w nocy się budzę i muszę się obrócić na druga strone jak słoń i tak pare razy w ciągu nocy... Później wstaje rozchodze przez dzien i nie bolą, a w nocy powtórka z rozrywki :P

reklama
Dziewczyny pisaliście ostatnio o saszetkach do przemywania krocza po porodzie. To o to chodziło? Bo chce mamie wyslac może mi jeszcze przywiezie ;)
IMG_0293.PNG

Załączniki

• IMG_0293.PNG
    IMG_0293.PNG
    63 KB · Wyświetleń: 322

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry