Maljan
Fanka BB :)
Ale na tym naszym forum tutaj spokojniutko jeśli chodzi o porodyWow, ale wysyp.. a to dopiero 3 dzień miesiąca, aż jestem ciekawa jak to u nas będzie. Widze, że prędkość większa niż wtedy na lipcowkach było tu![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale na tym naszym forum tutaj spokojniutko jeśli chodzi o porodyWow, ale wysyp.. a to dopiero 3 dzień miesiąca, aż jestem ciekawa jak to u nas będzie. Widze, że prędkość większa niż wtedy na lipcowkach było tu![]()
Ja właśnie zjadłam parę kostek z czekolady Daim
Ale na tym naszym forum tutaj spokojniutko jeśli chodzi o porody![]()
PiękneHejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Super wieściHejka[emoji846] ja po wizycie, dzisiaj 34+6, mała wazy 2480g, miałam pobrany Gbs, szyjka trzyma co mnie w sumie dziwi po moim przygodach, także wszystko w porzadeczku [emoji4] już nie mogę sie doczekać tego bąbla małego [emoji7] odebrałam wózek, mam fotelik, odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z ubrankami z reserved i jak na razie kończę shoppingi[emoji3]
Z mniej przyjemnych rzeczy to jutro bedą mi usuwać 8ke, myślałam ze dentysta mnie ominie ale jednak nie [emoji20]
Co do sluzu to ja mam tez taki wodnisty a czasami takie ciągnące sie gluty ble. Już myślałam ze czop, ale skoro wszystko trzyma to jednak śluz.
Biorę sie za jedzonko i kończę literki które wycinałam ze styropianu, muszę je pomalować i przystroić [emoji3] Zobacz załącznik 873346Zobacz załącznik 873347Zobacz załącznik 873348
Jak słodko leży obok , pilnuje brzuszka![]()
Moja dziewczynka to już nie wie gdzie wejść aby wyżej ..i tylko wieczorem jak idziemy spać kładzie się obok brzuchaZobacz załącznik 873354
E tam, jakoś nie wydaje mi się żeby któraś z nas była już na wylocie [emoji14] no może tylko Klaudia, bo ma najwcześniej termin i bóle wszystkie jakie można mieć. Na lipcówkach to wcześniej coś się chyba działo, były czopy, wody, jakieś przypuszczenia, że zaraz któraś urodzi [emoji14]Narazienie znamy dnia ani godziny i nie wiemy na która z nas padnie
nie żebym wywoływała wilka z lasu, ale no ciąża to taki stan, że z godziny na godzinę może się nagle wszystko zmienić
![]()
Co to za czekolada?