miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Tobajak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly
lekarz przyszedł później i dużo kobiet czeka... No ale cóż...
Powodzenia i daj znać co i jak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Tobajak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly
Dla Ciebie również powodzenia!Ja też czekam na wizytę, postresuje się z Tobajak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly
Daj znać po wizycie, bo jesteśmy tez ciekawe jak u Wasrównież miłego :3
DamDaj znać po wizycie![]()
DziękujęPowodzenia!!!
To trzymam kciuki za Twoją wizytę teżJa też czekam na wizytę, postresuje się z Tobajak na złość dziś mega gorąco i czuje jakby mi wody odeszly
Mi 23To szybciutkomi do terminu SN 30 dni. [emoji847][emoji378][emoji378]
Wozek mam jeszcze po córce. Stwierdziłam, że na nowy szkoda kasy, bo jej wozek bardzo lubiłam. Później tylko dokupię nowa spacerówkę. Mamy Jedo Bartatina.Biedna. No tak , bo arbuz tyle wody ma w sobie heheprzynajmniej się oczyscilas ładnie
A wózek już macie ? Mi dzisiaj w końcu przyjdzie, bo wczoraj był problem z kurierem
Pierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ?![]()
Dzień dobrytroszkę stresa mam bo czekam na wizyte, ciekawe czy Mały sie obrócil i ile już waży. Zastanawiam się czy dziś mi da skierowanie na cc jak się nie obrócil. Ale wszystkiego dowiem się wkrótce. Miłego dnia
![]()
Mam nadzieje, ze przyniesie ci to ulgę. Wiem, ze basen i ogólnie woda pomaga na takie bóle, ale pewno nie jesteś wstanie nawet tam dojechać. Dobrze ze juz niedaleko do terminu.
Pochwal sie wózkiem koniecznie![]()
Ja nie piorę nowych, stoi wszystko pod folia i czekaPierzecie nowe części wózka lub fotelika ? Chyba nie ma sensu ?![]()
Fajnie, ale w tym roku musiało się obejść bez szaleństw na karuzelachWow, ale kolorowo i fajnieaz sama bym poszła na takie rozrywki hah :3