Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha te nasze chłopy [emoji16] ale prawda taka, że no martwią się o nasO kurde...w sumie to dobrze, że jesteś w szpitalu, bo tam się szybciej wszystkiego dowiesz[emoji4]Pewnie to z nerwów[emoji852]
Daj znać jak będziesz po wizycie [emoji16]Zazdroszczę[emoji16]chociaż ja rzadko pijam takie rzeczy[emoji4]od czasu do czasu np. w kfc, czy na imprezach, ale teraz bym chociaż łyka zimnej się napiła[emoji16]
Ja sama z tego zrezygnowałam[emoji16] Wstyd się przyznać, wszystko jest dla ludzi[emoji16], ale ja w pracy często używam coli czy pepsi, jak np. jestem na delegacji.. nie mogę odkręcić wymontowanego zaworu, a muszę dokonać dokładnego pomiaru, wtedy to działa, jak prawdziwy odrdzewiacz i wszystko puszcza po 5-10 minutach[emoji23] Ale to są sytuacje wyjątkowe [emoji4] przed ciążą popijam nie raz, ale rzadko[emoji16]
Ale cudne widoki masz[emoji16]Jac robię to samo[emoji23][emoji16] Do mojego nawet nie dociera, że lekarz pozwolił mi chodzić [emoji23][emoji16]
Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotęNo często ostatnio ta cola jest, aż wstyd, ale nie mogę się powstrzymać tzn taka mała puszka 200 mlnic mnie nie boli, zero dolegliwości.
Ty mówisz chyba o masażu szyjki żeby spowodować rozwarcie. A my mówimy o masażu krocza kilka tyg przed terminem żeby niby spróbować uniknąć nacięciaJak piszesz masaż krocza to aż mi się słabo robi jak sobie przypomnę jak mi położna badała rozwarcie a że nie szło to chciała ręką rozmasować. Może są inne masaże nie wiem. Ja ten co przeżyłam to wolę 5 razy dziecko rodzić niż żeby mnie tak masowali.
Biedna. A może ktoś zajmie Ci kolejkę na chwile a ty skoczysz gdzieś do sklepu chociaż po jakąś drożdżówkę?Super !! Przyszłam do położnej która pół godziny temu przyszła i wyjechała. Czekać będę tu chyba do przyjazdu lekarza czyli do 14:30 bo jak puszczę kolejkę to koniec. Ja się zabijęa już glodnieje powoli. Te wizyty na NFZ są po prostu męczące.
Ja tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotęa z nami wszystko w porządku
![]()
Ja nie odmawiam sobie całkowicie w ciąży, wszytko z umiarem. Ale piję raz na jakiś czas, tak jak i przed ciążą z resztą. Średnio lubię, czasami najdzie mnie ochotaJa tez pije dość często, taka zimniutka najlepsza na te upaly [emoji23] moja mama w ciazy Piła hektolitrami, taka miała ochotę [emoji14] a z nami wszystko w porządku![]()
Ojjjj noooo.. troche moge pochodzic po domu nie?Tylko, że Tobie lekarz kazał leżeć chyba? A mi powiedziała w 34tyg że mogę sobie pozwolić na małe aktywności [emoji16]
Biedna. A może ktoś zajmie Ci kolejkę na chwile a ty skoczysz gdzieś do sklepu chociaż po jakąś drożdżówkę?