Meml
Fanka BB :)
Ja też już dokładnie nie pamiętam. Wiem, że strasznie bolalo w krzyżu. Maz z mama ciągle mi masowali to miejsce i to przynosiło lekka ulgę. Mąż po porodzie aż miał zdartą skórę od tego masowania haha.Nooooo hyhyhyhy[emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też już dokładnie nie pamiętam. Wiem, że strasznie bolalo w krzyżu. Maz z mama ciągle mi masowali to miejsce i to przynosiło lekka ulgę. Mąż po porodzie aż miał zdartą skórę od tego masowania haha.Nooooo hyhyhyhy[emoji23]
To nie fajnie. Daj znać co Ci powiedzą wieczorem. Trzymam Kciuki!!!U mnie wyniki gorsze niż były kwasy jeszcze bardziej podwyższone i alt i aspat mimo brania lekow ...też nic oczywiście rano się więcej nie dowiedziałam wolę pogadać na obchodzie wieczornym bo jest spokojniej
..rano to ich 10 wchodzi i swiruja co to nie oni
Powodzenia!Hej.
Ja zaraz wychodzę z domu , jadę odebrać wyniki i na wizytę do ginekologa 13.15, do endokrynologa 16 .
Coś się dzisiaj słabo czuje , nie spałam od 4 . Kilka razy byłam w kibelku , mdli mnie, tętno mi skacze. Nie wiem czy to podświadomie nerwy , czy coś innego .![]()
Mój by się napewno ucieszyłJa ci mogę oddać moje libido bo mi z niego i tak nic
Przypomnij gdzie dokładnie jesteście. Ja pochodzę z tamtych stron, no może bardziej z Warmii.No zleciałojeszcze chwila i będzie po wszystkim. Zacznie się kolejny etap
No ja staram się jeść małe posiłki i częściej chociaż ciężko mi to idzie. Przedwczoraj jadłam takie pyszne kartacze...mniam. Ogólnie jest tutaj dużo miejsc z przepysznym lokalnym jedzeniem.
Mogłabym zamieszkać na Mazurach tak tutaj pięknie, szkoda że ode mnie to dosyć daleko jest.
Co do coli to mnie się zdarza wypić nie codziennie ale mam na nią ochotę. Przed ciążą nie piłam bo nie lubię gazowanego haha.
Dupa tam.. moge chodzic choc troche nooooo.. [emoji23][emoji23][emoji23]Bardzo ładny [emoji7][emoji16]
Ja chyba dzisiaj pypcia dostanę, jak się nie napiję coli[emoji23]dzięki dziewczyny![emoji23] tylko mi nie ma kto iść[emoji24][emoji24][emoji24]
@Ewka34 nie możesz[emoji16]ty możesz tylko leżeć[emoji23][emoji16]
Ja też teraz w ciąży to się nie pierdziele że tak powiem. Jak ktoś ma jakieś żale że wchodzę bez kolejki to jego problem. Moje prawo.I bardzo dobrzeja jutro sie do laboratorium wbije jako pierwsza i w dupie mam czy komus sie to podoba czy nie
![]()