Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobrze, że mój mąż jest na zwolnieniu, ale też przez te kolano trochę jest ograniczony. No dobrani jesteśmy teraz idealnie Hehe.@Meml nie martw sie kochana :* lezenie nie jest takie tragiczne.. mnie np szlak juz trafia hyhyhy wiec cos sie dziejeoby jutro mi powiedzial ze moge chodzic po domu i troche posprzatac.. ale pewnie bedzie to nierealne..
![]()
No to teraz nic, tylko odpoczywaj skoro położna tak kazała2,1 cm, ale jest miękka i juz zaczyna się wewnątrz robić rozwarcie. A dzisiaj jest 32 +5.
Ale sliczne ❤❤❤❤❤❤❤I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami.
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632
Jakie te 2 pary ogrodniczek boskie [emoji7] a teraz już odpoczywaj po tych zakupach itp [emoji14]I odebrałam paczkę z kolejnym zamówieniem. Ale to już ba razie koniec z zakupami.
Zobacz załącznik 873626 Zobacz załącznik 873627 Zobacz załącznik 873629 Zobacz załącznik 873632
Kartę dajesz rossneOdbierając pieluszki te za grosz trzeba pokazac tego maila czy jak ?![]()