Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno donosisz , już tak niewiele brakuje do tego bezpiecznego 37 tyg że ciąża donoszona :*Dzieki :* powiedzial wlasnie, ze jest szansa ze donosze ta ciaze jesli bede sie oszczedzackolejna wizyta za tydzien
![]()
Mi się wydaje że już trochę niżej jest jak byłDwa tygodnie temu taki :
Zobacz załącznik 874031
A dzisiaj 36+5 i taki grubas [emoji23]
Zobacz załącznik 874030
Chyba nic nie opadł ?![]()
Ja biore z dlugim ,rekawki mozna podciagnac zawszeJa dzisiaj już od 6 nie śpię, kot przyszedł od dziewczyny i płakał pod oknem zeby go wpuścić [emoji3] ja już chyba mam syndrom wicia gniazda, ciagle chodzę i sprzątam, teraz wzięłam sie za spiżarke, czekam na męża bo wymyśliłam ze koniecznie jeszcze trzeba jedna ścianę pomalować, już czuje jego zachwyt [emoji23]
Wczoraj po raz setny układałam rzeczy dla małej w komodzie, do szpitala ubranek nie biorę ale zastanawiałam sie co wziąć na wyjście? zakładam ze urodzę do końca lipca ([emoji120]) i ma być cieplutko, to myślicie ze body z długim czy krótkim rękawem będzie okej?
Jaki slodziak [emoji7]❤U mnie synek też miał dłuższe włosy .to zdjęcie jak miał 7 msc , po domu robiłam mu kucyk żeby włosy nie leciały w oczya jak miał 8 msc to wkoncu poszliśmy do fryzjera
teraz jak mała bedzie miała też takie wloski to nie będziemy musieli ścinać tak szybko
Zobacz załącznik 873905
Ja najchętniej już bym gdzieś do ludzi wyszła, nie lubie tak siedzieć w domu, ale dziecko najwazniejszewiadomo teraz to moze trochę nudno samej, ale już niedługo sama nie będę i na nudę tez raczej nie będę narzekać [emoji23]
Jemu chodzilo do terminuNapewno donosisz , już tak niewiele brakuje do tego bezpiecznego 37 tyg że ciąża donoszona :*![]()
Dziewczyny, posłuchał mnie synodwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również
<3
Ja bardziej miałam na myśli powrót do pracyJedno nie wyklucza drugiego, trzeba po paru miesiącach znaleźć równowagę żeby każdy miał coś od życia i mógł mieć czas dla siebie
Oj tak, będziemy miały co robić [emoji5][emoji5][emoji5][emoji847]