Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
do skończonego 37, core młodszą urodziłam w skończonym 37, czyli w trakcie 38 i uznana była za donoszoną ciążeLiczysz do skończonego 37 czy 38 tygodnia?![]()
Jakie masz śliczne te dzieciaczkiZobacz załącznik 874000 Zobacz załącznik 873999 Zobacz załącznik 873997
Z ciekawostek .. Laura tak jak pisałam urodziła sie łysa tak jak ja , na roczek tez ledwo co na tej główce a potem po roczku nagle kręcone loki !!! Zobaczcie na zdjeciu tu 3 letnia Laura i jej długość włosów .
Czyli mój plan , że urodzisz przede mną legł w gruzach ?No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze
A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam bracmala ma 2700g
przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela
a po ktg dalej harcowala
cwaniara
powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek
teraz jestem obzarta pizza i leze
![]()
Hyhy dzieki.. odstawilam luteine wiec zobaczymy co to bedzie,bralam ja od poczatku ciazyJakie masz śliczne te dzieciaczki
Czyli mój plan , że urodzisz przede mną legł w gruzach ?żartuje !:* Super. Cieszę się, że wszystko dobrze :*
Nie rozróżniam [emoji23]Czyli już wiesz co jest skurczem a co nie? Jakie skurcze czułaś dzisiaj?z ciekawości pytam
![]()
Pieknaaaa [emoji7] nie wyglada na nasza polska zwinke.. moze komus ucieklaZobacz załącznik 874114 Mam piękna jaszczurkę u mamy na ogrodzie zamieszkała na palecie z nadwyżka kostki brukowej już 3 dzień na niej przesiaduje, o dziwo się nie boi człowiekajestem nia zachwycona hehe
mało tego to wrzucila kobieta dwójki dzieciEwka,w którym dokładnie tygodniu i dniu odstawiłas luteine? Bo ja też już mam odstawić, jak skończę opakowanie,za 4 dni...Hyhy dzieki.. odstawilam luteine wiec zobaczymy co to bedzie,bralam ja od poczatku ciazywszystko sie moze zdarzyc
![]()