reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A widzicie mnie jak idę z taką meduzą na papierze do gienia i się pytam "co to?"
On by mnie w psychiatryku zamknął :D

Za rok takie "mamusie" uważają się za wyrocznie od ciąży i macierzyństwa, a już w ogóle jak w drugiej ciąży są. Najgorszy typ człowieka na jaki można trafić.
A znowu na patologii wszelkie dziwne wydzieliny z psiochy mają być pokazane położnej czy to czopki np czy śluz zwykły oczywiście takie które nas niepokoją;)nie takie codzienne ;)

A według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.

Mojej koleżanki brata żona (:D) miała cesareke 3 dni temu, w 34 tc. Miała problemy z ciśnieniem, zatrzymali ja na patologii. Na ktg wychodziło jednego dnia,że malej w brzuszku tętno zanika, drugiego dnia to samo. Decyzja o cesarce...jak się okazało, malutką miała tak pozawijana pepowine wokół szyi, że jeszcze chwila i by się udusila(:(:( była chwilę pod respiratorem,ale już wydolna oddechowo na szczęście...Ale dramat...
To całe szczęście, że zrobili to cc :o

A znowu na patologii wszelkie dziwne wydzieliny z psiochy mają być pokazane położnej czy to czopki np czy śluz zwykły oczywiście takie które nas niepokoją;)nie takie codzienne ;)
Ja rozumiem szpital, ale fb?
Jak byłam w pierwszej ciąży i mnie do szpitala z gestozą skierował lekarz, to dostałam miarkę i miałam liczyć ile wypijam w ciągu doby i ile sikam.

A według mojego wyliczeń będzie 35+3, bo liczy z terminu z USG... No nic, tak słyszałam,że 34-36 lekarze zostawiają, musi być dobrze.

Mojej koleżanki brata żona :)D) miała cesareke 3 dni temu, w 34 tc. Miała problemy z ciśnieniem, zatrzymali ja na patologii. Na ktg wychodziło jednego dnia,że malej w brzuszku tętno zanika, drugiego dnia to samo. Decyzja o cesarce...jak się okazało, malutką miała tak pozawijana pepowine wokół szyi, że jeszcze chwila i by się udusila:):)( była chwilę pod respiratorem,ale już wydolna oddechowo na szczęście...Ale dramat...
Ojej dobrze, że wszystko się szczęśliwie zakończyło!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry