Mikasa7
Fanka BB :)
Nie wiem niestety ile ważyła. Wiem,że nastraszyla wszystkich, bo była podłączona do respiratora...ale już sama oddycha i jest coraz lepiej.Jejku, straszne. Dobrze, że tak się to skończyło. Jak poza tym mala? Ile ważyła?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem niestety ile ważyła. Wiem,że nastraszyla wszystkich, bo była podłączona do respiratora...ale już sama oddycha i jest coraz lepiej.Jejku, straszne. Dobrze, że tak się to skończyło. Jak poza tym mala? Ile ważyła?
Ja zamówiłam taki co pod odkurzacz można podłączyć☺ z córką miałam zwykły do zasysania ustami ale ona tego nie znosiła. Słabo się wyciągało i jak chciałam jej dobrze nosek oczyścić to był horror bo się tak darła. Nie raz to mąż mi ją musiał trzymać za głowę i ręce a ja wyciągałam. Spróbuję teraz ten do odkurzacza. Z kim bym nie rozmawiała to każdy chwali więc przetestujemy na małym☺Kupujecie aspirator do noska ?
DziękujęMiałam jedo fyn przy starszym synu. Fajny był, duża gondola. Ładny kolor waszego.
Heh. To był taki śmieszny dzień kiedy przyniosła do czesania te gumeczki silikonowe co dzieciaki bransoletki robią. Nie chciała odpuścić i musialam zakładać A pomysł tak o wpadł i tak cały dzień chodziła.O dziękuję za zdjęcie tortu☺od razu mi się bardziej słodko na sercu zrobiło☺
A co Ty córce kitke na drucie zrobiłaś że tak stoi? ☺
Ja się nie zgodzę że 3 letnia dziewczynka nie może mieć włosów do pasa. Zależy jak szybko rosną. Moja córka ma 4 lata i ma włosy za łopatki a ścinam jej regularnie końcówki kilka razy w roku. Jakbym jej w ogóle nie ścinała to za pupę spokojnie by już były. A może właśnie jak są podcinane to lepiej rosną? Córka sąsiadki rówieśniczka mojej ma taką samą długość a od urodzenia podcinali jej może ze 3 razy. Moja urodziła się prawie łysa a tamta z wielkim irokezem ☺
Aha a kupujecie wazelinę żeby mieć do termometru jakby trzeba było zmierzyć temperaturę przez pupkę? Bo w tej książce tak podpowiadają Zobacz załącznik 873890
Mialam zwykłą gruszkę która przy pierwszym Katarze dziecka wylądowała w koszu a mąż biegiem do apteki jechał po aspirator. No u mnie się nie SprawdziłaJa mam gruszkę taka zwykła za 5 zł z rossmana
Siłą grawitacji na pewno trochę poszedł w dół ale zaczyna Ci się pod samym biustem. Ja nie zapomnę jak dzień przed porodem moja mama stwierdziła że ja to szybko nie urodzę bo mam wysoko brzuch. A na drugi dzień było po wszystkim ☺Dziewczyny sorki za negliż, ale czy mam tylko wrażenie czy ten nasz domek córci troszkę się obniżył? [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 873900
Śliczna fura
Ja też chcę [emoji30]U mnie nadeszła burza i pada deszczyk, cudownie. Cały dzień na to czekałam.![]()