Meml
Fanka BB :)
Macica ćwiczy. Prawidłowo na tym etapie.Brzuch mam czasciej twardy niż miękki dzisiaj. Ale nie boli jak się napina. To chyba nie jest nie niebezpieczne ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Macica ćwiczy. Prawidłowo na tym etapie.Brzuch mam czasciej twardy niż miękki dzisiaj. Ale nie boli jak się napina. To chyba nie jest nie niebezpieczne ?
Może za dużo dziś robiłaś i dlatego jest twardy[emoji4] macica się stawia i tyle[emoji4]Brzuch mam czasciej twardy niż miękki dzisiaj. Ale nie boli jak się napina. To chyba nie jest nie niebezpieczne ?
No i super☺mała już nie taka mała ☺No ja juz po wizycie dawno jestem,ale wyskoczylismy na miasto troche polazic,nic nie kupilismy ale poszlismy nA pizze
A z wizyty.. szyjka bez zmian, kazal mi odstawic luteine ,ale magnez mam bracmala ma 2700g
przez tydz poszla o 500g do przodu ,na ktg byla grzeczna jak aniolek ,nawet nie drgnela
a po ktg dalej harcowala
cwaniara
powiedzial ze nie musze lezec plackiem ,ale mam sie oszczedzac,pobral gbs i zawiozlam na bakteriologie,wyniki w poniedzialek
teraz jestem obzarta pizza i leze
![]()
Nie wyobrażam sobie, żeby do mnie chodziły takie pielgrzymki[emoji23] Na szczęście obydwoje z mężem wyznajemy zasadę, że im mniej osób tym lepiej[emoji4] Ja nawet nie wiem, czy chcę żeby mnie ktoś odwiedzał poza mężem, jak będę w szpitalu[emoji4]Pokój odwiedzin to moim zdaniem fajna rzecz jeśli wiesz , że więcej osób przyszło Cię odwiedzić. Bo niby do jednej pacjentki może przyjść w tym samym momencie 1 osoba to w praktyce wygląda to tak że zwala się cała rodzina z ciotkami, wujkami i babciami włącznie. Na sali robi się duszno, niekomfortowo i głośno. No do mnie dwójkami przychodzili[emoji5] ale do dziewczyny obok to dosłownie wszystkie pokolenia jednocześnie.
Jak mojemu lekarzowi powiedzialam o twardnieniach brzucha to powiedzial, ze to normalneBrzuch mam czasciej twardy niż miękki dzisiaj. Ale nie boli jak się napina. To chyba nie jest nie niebezpieczne ?
Kochany.. jaki posłuchany ☺ super☺ też bym się cieszyła jak głupia z takiej informacji.Dziewczyny, posłuchał mnie synodwrócił się i leży jak należy by to ładnie sn urodzić. Aż mi się wszystkiego chce. I kebsa i lodzikow i pizzy i sama nie wiem czego jeszcze. Waży 2605 więc w sumie idealnie jak na moje 35+1 Bo termin który niby liczy usg różni się jedynie o 1 dzień. Szyjka zamknięta. Doktorek zadowolony i ja również
<3
Macica ćwiczy. Prawidłowo na tym etapie.
Może za dużo dziś robiłaś i dlatego jest twardy[emoji4] macica się stawia i tyle[emoji4]
Jutro będę pytała mojej lekarki czy mam już odstawić, to Ci powiem [emoji16]Ale mam problem .. nie wiem co robić czy brać dalej magnez czy już przestac bo w internecie już się naczytałam..
Rano i wieczorem biorę magne b6 po 1 tabletce , tak zapobiegawczo od 4-5 tygodni , dzisiaj mam 36.3 tydz .
Przeczytałam że powinno się odstawić w 36-37 tygodniu bo można przenosić ..czy to prawda ...![]()
?
No a ja znowu byłam przyzwyczajona do kontrolowania tych twardnien. Jak brzuch się stawiał to źle. I teraz nie mogę się przestawić i zaczynam się zastanawiać czasem czy wziąć nospe i się położyćJak mojemu lekarzowi powiedzialam o twardnieniach brzucha to powiedzial, ze to normalnei tyle w tym temacie...
Nie wyobrażam sobie, żeby do mnie chodziły takie pielgrzymki[emoji23] Na szczęście obydwoje z mężem wyznajemy zasadę, że im mniej osób tym lepiej[emoji4] Ja nawet nie wiem, czy chcę żeby mnie ktoś odwiedzał poza mężem, jak będę w szpitalu[emoji4]