Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Skoro lekarz wydal takie zalecenia to pewnie wie co robiNie zastanawiałam się nigdy nad tym żeby picie dużej ilości wody miało jakiś negatywny wpływ. Zostały mi niecałe 4 tyg do terminu, a możliwe, że urodzę wcześniej, więc teraz najważniejszy jest bąbel w brzuchu i jego tętno![]()
Chyba powinnyscie się o nie upomnieć. Do szpitala powinno się je mieć ze sobą.
Dzień dobryu mnie dziś słonko świeci, wstałam wzięłam witaminki i zaraz zjem śniadanko
później muszę się ogarnąć i jadę na pocztę i małe zakupy
jak wrócę to muszę powynosić ostatnie rzeczy z sypialni, bo jak mąż wróci z pracy to będzie malował
![]()
![]()
No też piękny [emoji16]@KatiNails piekny ten kocyk . Mi dzisiaj teściowa wysłała zdjęcie. Złożyłam u niej zamówienie na malutki kocyk, ale przez złamana rękę nie mogła go teraz zrobić. Za to Enno ciocia przejęła pałeczkę i zrobiły mi dzisiaj niespodziankę.
Zobacz załącznik 874595
Wow [emoji16]super[emoji16] koleżanki się też postarały[emoji16][emoji16]Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkęDostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić
Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia
pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]
Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
Dlatego się powinno pić wodę mineralną z wapniem i jonami Na[emoji4] Myślę, że gorsze niż picie wody, jest jednak jej brak w organizmie[emoji16]Tak. Duze ilosci prowadzą do przewodnienia i wypłukiwania sodu z organizmu a to moze szkodzic
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkęDostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić
Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
enterococcus faecalis
Z wyniku posiewu tego gbs.
Super ze sie wszystko udalo i jestes zadowolona ❤❤❤❤Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkęDostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić