GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ale tam duzo juz dzidziusiow [emoji7] a jakie śliczne [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny urodzila nasza kolezanka o nicku niemamcopodgladnijcie lipcowki
z jej paska wynika na 37+3
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale tam duzo juz dzidziusiow [emoji7] a jakie śliczne [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny urodzila nasza kolezanka o nicku niemamcopodgladnijcie lipcowki
z jej paska wynika na 37+3
Dziewczyny chyba czas najwyższy zrobić sobie stopyaby położne nie miały nieprzyjemnych widoków
Ja robiłam jakiś czas temu, ale tak wygniotłam brzuch, że chyba poproszę mamę tym razem o pomoc mimo że tragedii jakiejś na stopach nie mam
Ostatni miesiąc to bycie w ciągłej gotowości z nogami, stopami i intymnymi okolicami![]()

Ja mam zamiar w poniedziałek wybrać się do kumpla. Może uda mi się upolować coś fajnegoW ciucholandzie ( bo gdzie jak nie tam) dostałam taki pledzik do nosidełka z wejściami na szelkiwtedy nie trzeba prac samego nosidełka.
Nioo.. przeslodkie sa ❤❤❤Ale tam duzo juz dzidziusiow [emoji7] a jakie śliczne [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Ale aktywnie od ranaWitam się sobotnie.
Ja już padam na pysk. Dzisiaj przyjeżdża do nas brat i bratowa na grilla. Upiekłam ciasto z jagodami i biszkopt na jutro na torta dla męża i zrobiłam sałatkę z gyrosa. Na śniadanko pyknęliśmy naleśniki , na obiad zrobię na szybko zalewajkę bo chciałam jeszcze odkurzyć i umyć podłogi. Nie wspomnę już że wypadałoby się samej ogarnąć, umyć głowę czy coś..
To miłego dnia trochę pracowitego i trochę leniwego Wam życzę.
Zobacz załącznik 874679
Zobacz załącznik 874681
Mi osobiście się podobają tylko foteliki czarne, ewentualnie szare. A poza tym są najbardziej praktyczne. Więc nie wiem czy warto sugerować się moją opinią, bo możemy mieć różny gust [emoji16]Dziewczyny we wtorek zamawiam już ostatnie rzeczy do wyprawki tzn fotelik, laktator, kocyk, kołderka i poduszka do łóżeczka i tyle.
Który kolor fotelika byście mi polecały dla Kornelii?bo na Allegro to znalazłam za 465 zł i tylko 4 kolory, a tu jak weszłam to oczaopląsu dostałam hah
![]()
Zobacz załącznik 874644Zobacz załącznik 874645Zobacz załącznik 874646
Ojj u Ciebie to chyba już długo nie potrwa [emoji16] odpocznij dzisiajHej dziewczyny [emoji173]
Dzis w nocy bolalo mnie ostro podbrzusze i kosc biodrowa,do tego mala napierala na szyjke jak cholera.. cale krocze mam obolale.. czulam takie jakby skurcze z podbrzusza na dol.. niech sie juz to skonczy..dzis bolalo bardzo.. myslalam ze sie porycze.. :/
Teraz ma czkawke..![]()
Ja jestem mega związana psychicznie i mentalnie z moim bejbikiem w brzuchu[emoji4]mówię do niego po imieniu i jakoś tak normalnie mi to przychodzi[emoji16]Jaki macie stosunek do dzieciaczkow w brzuszkach? Czujecie juz ta bezwarunkowa milosc? Moja siostra mi sie dziwi, ze o dziecku mowie po prostu dziecko. Jest ogólnie fajnie i te ruchy super tylko dla mnie to jakas abstrakcja, ze mam w brzuchu takiego dzidziusia jak widzę na zdjęciach. Wczoraj rozmawialam z babka, ktora ma dwójkę dzieci i mówiła, ze miala podobnie
Dokładnie . Ja też mam taką aplikację która pokazuje dużo do przodu , np dzisiaj mam dopiero 36.5 tydz a ona pokazuje już 38 a gdzie jeszcze 37 najpierw![]()