miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja jestem mega związana psychicznie i mentalnie z moim bejbikiem w brzuchu[emoji4]mówię do niego po imieniu i jakoś tak normalnie mi to przychodzi[emoji16]
Ja tez mówię do córeczki [emoji5][emoji173]️
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem mega związana psychicznie i mentalnie z moim bejbikiem w brzuchu[emoji4]mówię do niego po imieniu i jakoś tak normalnie mi to przychodzi[emoji16]
Hehehe, no ja odliczam,za tydzień mam pedicure, chce zrobić hybryde:-) A na rękach nie maluje. Mam nadzieję, że dotrwam...strasznie się bałam przez ta moja szyjka...Ale mówię mlodej,żeby posiedziala jeszcze do 16tego,bo wtedy jeszcze mam fryzjeraDziewczyny chyba czas najwyższy zrobić sobie stopyaby położne nie miały nieprzyjemnych widoków
Ja robiłam jakiś czas temu, ale tak wygniotłam brzuch, że chyba poproszę mamę tym razem o pomoc mimo że tragedii jakiejś na stopach nie mam
Ostatni miesiąc to bycie w ciągłej gotowości z nogami, stopami i intymnymi okolicami![]()
No ja tak miałam z synem. Rano wizytę miałam, potem fryzjerka przyjechała...zrobiła mnie na bostwoMam taka nadziejeczasami czytałam o przypadkach, że zero skurczy, bólu itd i nagle komuś odeszły wody płodowe i bach [emoji93][emoji85]
Klaudia nie ma sytuacji bez wyjścia i po burzy przychodzi słońce . Tak jak napisały dziewczyny każda z nas miewa gorsze chwile w życiu , kiedy wydaje ci sie ze wszystko sie wali i nie moze byc gorzej , ale uwierz mi moze byc gorzej . Najważniejsza jest miłość , rodzina i zdrowie . Czasami moze wydawać sie na zewnątrz , ze inni maja lepiej , ze sa szczęśliwi - zwłaszcza jak sie obserwuje zdjdcia na FB czy IG a to nie prawda, moga byc duzo bardziej nieszczęśliwi niz ty czy ja .Dziekuje , że mogłam się wygadać :* fajnie , że trafiłam na to forum i , że istnieją tak fajne dziewczyny jak Wy. Sama bym się z tym gryzła i dusila wszystko w sobie. A jest mi dużo lżej i przynajmniej usnę spokojnie.![]()
Mam to samo od wczoraj , dlatego nawet tu sie nie udzielam, na wieczór spuchły mi ręce zwłaszcza palce , od rana boli głowa i mam mdłości - zastanawiam sie czy to upał czy co kurka. Ledwo wstałam z lozka a poziom hormonów niemalże depresyjny , chce mi sie płakać a nie wiem czemu i po co ..Boże dziewczyny nie wiem co mi zaczęło się dziać :/ mdli mnie okrutnie. Te palce mi napuchly :/ jeszcze mloda tak na biodra napiera że tylko gwiazdki widzę.. Eh.. A tu jeszcze 5 tygodni trzeba wytrzymać.
Babyshower był super! Kompletnie nie żałuję, że się zdecydowałam na tą imprezkęDostaliśmy od dziewczyn bon na sesję noworodkową. Ekstra, bo sama chciałam taką sesję kupić
Oprócz tego były dekoracje, tort z pampersów, muffinki i mnóstwo jedzenia
pokażę Wam kilka zdjęć, ja jestem zachwycona [emoji16]
No no imprezka super !! Przepiękne dekoracje i te babeczki <3 Żałuje ze jestem juz tak przemęczona i rozlazła , ze nie dałam rady zrobić a nie mam nikogo kto mógłby mi pomoc . Moze uda mi sie po narodzinach zorganizować jakies spotkanie .
Zobacz załącznik 874597Zobacz załącznik 874599Zobacz załącznik 874600Zobacz załącznik 874601
My tez kupiliśmy czarny.Ja zapewne czarny bym wybrala![]()
Dziewczyny urodzila nasza kolezanka o nicku niemamcopodgladnijcie lipcowki
z jej paska wynika na 37+3[/Q
O rety , jeszcze z nia pisałam ostatnio , zaraz zaglądam co i jak!
Ja mam do kompletu, czarny w pomaranczowe kwiatyMy tez kupiliśmy czarny.
Ja dziś bez weny. Ciężko mi się oddychaWitam się sobotnie.
Ja już padam na pysk. Dzisiaj przyjeżdża do nas brat i bratowa na grilla. Upiekłam ciasto z jagodami i biszkopt na jutro na torta dla męża i zrobiłam sałatkę z gyrosa. Na śniadanko pyknęliśmy naleśniki , na obiad zrobię na szybko zalewajkę bo chciałam jeszcze odkurzyć i umyć podłogi. Nie wspomnę już że wypadałoby się samej ogarnąć, umyć głowę czy coś..
To miłego dnia trochę pracowitego i trochę leniwego Wam życzę.
Zobacz załącznik 874679
Zobacz załącznik 874681
Tak Kochana to normalne. Ja druga ciąża i to samo. Kocham to dziecko, ale to nie to co poczujesz od pierwszego wejrzenia i co zostanie potem do końca życia.Jaki macie stosunek do dzieciaczkow w brzuszkach? Czujecie juz ta bezwarunkowa milosc? Moja siostra mi sie dziwi, ze o dziecku mowie po prostu dziecko. Jest ogólnie fajnie i te ruchy super tylko dla mnie to jakas abstrakcja, ze mam w brzuchu takiego dzidziusia jak widzę na zdjęciach. Wczoraj rozmawialam z babka, ktora ma dwójkę dzieci i mówiła, ze miala podobnie
A daj spokój ja zaczynam mieć dośćMam to samo od wczoraj , dlatego nawet tu sie nie udzielam, na wieczór spuchły mi ręce zwłaszcza palce , od rana boli głowa i mam mdłości - zastanawiam sie czy to upał czy co kurka. Ledwo wstałam z lozka a poziom hormonów niemalże depresyjny , chce mi sie płakać a nie wiem czemu i po co ..