reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zobacz załącznik 875036
Jasne ;)

Na razie mam zdjecie w stanie surowym bez malowania i wyglada tak :)jest to łóżko na antresoli chciałam je postawić na jedynej prostej ścianie i wykorzystać , ze na poddaszu jest wysoko , na dole pod łóżkiem zrobie im kącik zabaw .

Wow, ale cudo [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Nie ma problemu :) ja tylko napisałam, że zadziwiające jest to, że tak dużo się dzieciaczków rodzi się tak wcześnie i tyle. Wiadomo z powodów zdrowotnych na pewno to się dzieje, nikomu nic nie zarzucam :) ja nawet tego posta nie widze, myślałam, ze został usunięty. A jest nadal? Niech sobie i gownem smarują, wspolczuje im klasy. Bo ja nikogo nie obraziłam, napisałam tylko posta tak ogólnie tu.
Jaka kultura, tam to raczej tego nie ma. Nie wspominając już o tym spamie tam i 15 postach dziennie typu pytanie retoryczne.
Napisałaś co pomyślałaś. Ja też pisze co myślę i też się nie musi podobać :) może napisałaś to w taki sposób że ktoś to źle odebrał. Nawet nie wnikam .
Post dalej jest i zainteresowanie duże . 180 komentarzy ale nie ma co sobie zaprzątac głowy [emoji39]
Napisz że wyszłaś z pieskiem , zjadłaś śniadanie , co jadłaś , co będziesz robić i będzie jak dawniej , codzienna rutyna [emoji23][emoji23] jak już pisałaś to sorki , musiałam przeoczyć z nadmiaru emocji [emoji23]

Miałam się wam pochwalić lezaczkiem więc proszę .. tak wygląda mój bujaczek tony love [emoji23] myślałam że będzie złożony bo używany a tu niespodzianka
Tatuś aż dzisiaj zaczął składać chyba nie może się doczekać małego [emoji23]Zobacz załącznik 875057

Wow nie wiedziałam że można go tak rozłożyć na części :)u mnie stoi pod folią sobie ale muszę go wydostać i przeprac trochę.

Napisałaś co pomyślałaś. Ja też pisze co myślę i też się nie musi podobać :) może napisałaś to w taki sposób że ktoś to źle odebrał. Nawet nie wnikam .
Post dalej jest i zainteresowanie duże . 180 komentarzy ale nie ma co sobie zaprzątac głowy [emoji39]
Napisz że wyszłaś z pieskiem , zjadłaś śniadanie , co jadłaś , co będziesz robić i będzie jak dawniej , codzienna rutyna [emoji23][emoji23] jak już pisałaś to sorki , musiałam przeoczyć z nadmiaru emocji [emoji23]

Hah chyba pisałam :D o to niezły fejm tam mam. One chyba mało zdają sobie sprawę, że szkodzą sobie tym nakręceniem gownoburzy bardziej niż ja „zaszkodziłam” swoją poranna wzmianka o nich.

Teraz tak żartobliwie, ale jak będą jakieś porody to będę czuła się „winna”, bo dałam powód do „stresu” i nakręcania się hah.

reklama
Siostra bedzie miała swoj kącik typowo dziewczęcy - mam nadzieje , ze tez bedzie zadowolona , u niej bedzie więcej dodatków.

A ja miałam byc Martyna , ale moj tata pojechał zarejestrować i przemyślał , ze Magdalena mu sie lepiej podoba i tak mnie zarejestrował , domyślacie sie miny i reakcji mojej mamy jak wrócił i ja powiadomił ?;)
To tak jak mój tata. Miałam być Iza a on mnie zarejestrował Kasia choć moje obie babcie to też Kasie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry