oliwiapatrycja
Fanka BB :)
DziekiGratuluję bezpiecznego tygodnia [emoji16] i jak psychiczne nastawienie? możesz rodzić czy jeszcze nie chcesz? [emoji16]
Psychicznie mogę rodzić chyba , jestem jeszcze spokojna o dziwo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiGratuluję bezpiecznego tygodnia [emoji16] i jak psychiczne nastawienie? możesz rodzić czy jeszcze nie chcesz? [emoji16]
A u Ciebie jak nastawienie ?Gratuluję bezpiecznego tygodnia [emoji16] i jak psychiczne nastawienie? możesz rodzić czy jeszcze nie chcesz? [emoji16]
Jak nie sprawdzam codziennie w aplikacji który tydz już mam , tylko tak co kilka dni to jakoś szybciej zlatują mi tygodnie@oliwiapatrycja to pięknie[emoji7][emoji16] to jeszcze tydzień i będziesz wszystko wiedzieć[emoji4] Szybko minęło[emoji4]
No i bardzo dobrze[emoji16] zdrowe podejście masz[emoji16] ten tydzień też szybko zleci[emoji8]Jak nie sprawdzam codziennie w aplikacji który tydz już mam , tylko tak co kilka dni to jakoś szybciej zlatują mi tygodnieteraz żyje aby do wizyty bo ciekawa jestem wyników , będę mieć ktg , sprawdzi szyjkę i wtedy chciała bym już usłyszeć że coś zaczyna się już dziać
![]()
Ja wiem że na pewno tak nie mam [emoji23]Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowanealbo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp ..
Czy tylko ja tak mam ?
Bardzo dobre obecnie, o dziwo jakoś się nie stresujęA u Ciebie jak nastawienie ?![]()
Nie tylko, też tak mam [emoji16][emoji16]Chyba bardzo nie mogę doczekać się małej bo ostatnio co parę dni zmieniam zestaw ubranek na wyjście ze szpitala dla Malwinki i już mam co innego przygotowanealbo przeglądam co jakiś czas torbę do szpitala , oglądam ciuszki w szafie i tak patrzę co jej założę jak będzie w domu co będzie do siebie pasować itp ..
Czy tylko ja tak mam ?