Maljan
Fanka BB :)
No to rzeczywiście maluszek jak na ten tydzieńZnajoma urodziła w czwartek synka w 42tc[emoji4] podawali jej oksytocynę. I wiecie co? Jej synek miał wagę 3200g i 56 cm. Takie maleństwo [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to rzeczywiście maluszek jak na ten tydzieńZnajoma urodziła w czwartek synka w 42tc[emoji4] podawali jej oksytocynę. I wiecie co? Jej synek miał wagę 3200g i 56 cm. Takie maleństwo [emoji7]
Ale byłaś kruszynka. A wzrostu ile miałaś ? W sumie to teraz też jesteś trochę taka kruszynkaJa się niby równo w terminie urodziłam a ważyłam 2650 [emoji23] także reguły nie ma![]()
Ja miałam 7 lat jak mój brat się urodził i "odbierałam" go i mamę ze szpitala z tatąWłaśnie nie wiem od jakiego wieku jest u mnie. Spytam jak będę na ktg za jakiś czas. Ale może jakby przyjechała i tylko na korytarzu poczekała aż wyjdę z Maluszkiem to nic się nie stanie. Myślę że dla niej to będzie przeżycie przywieźć brata do domu.
Wiesz ze nie wpadłamna to żeby zapytać ile [emoji23]Ale byłaś kruszynka. A wzrostu ile miałaś ? W sumie to teraz też jesteś trochę taka kruszynka![]()
![]()
Ciekawe czy wzrostowo też byłaś taka skromna [emoji39][emoji39] coraz bardziej jestem ciekawa ile mój synek będzie miał. Dowiem się oby za miesiąc [emoji39]Wiesz ze nie wpadłamna to żeby zapytać ile [emoji23]
Jak mój ma nockę to ja wstaje koło 6 , jem śniadanie , siedzę na telefonie i tak do 8 rano. Jak przychodzi to wtedy się przytulam i śpimy razem często do 12-13 [emoji23]Hej. Jejku jak mój chłopak z nocki przychodzi i się kładzie obok to mi się tak wstać nie chcedopiero o 10:00 ruszyłam z łóżka. Właśnie jem śniadanie, wyjdę z psiakiem i zrobię sobie coś do picia do jabłecznika.
Dziś zaczynam 37 tydzień![]()
Ja wole sama wszystko niż żeby mąż , lubię po swojemu wszystkoJa wiem że na pewno tak nie mam [emoji23]
Mam torbe , chce ją trochę przepakować ale nie mogę się za to zabrać .. nie mówiąc o ciuszkach.. nie mam nic przygotowane i też lenistwo [emoji39]
Tylko ja się zastanawiam czy jest sens przygotowywać jak nie wiadomo jakie się dziecko urodzi. Czy nie prościej będzie jak mąż wybierze cos z szafki jak już mały będzie na świecie .. przecież to też jego dziecko niech się postara [emoji23][emoji23]
O kurczę, jednak nie uda sie nic szybciej?