Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no ja tez dbam o higiene itd co prawda az tak mi nie wyszly teraz,jak tam w szpitalupewnie w srodku mam ze krwawi.. wiem tez o korze debu mam 3 paczki kupione
ale nie wyobrazam sobie nasiadowek teraz.. [emoji23]
a te czopki ona sama sobie kupila![]()
Ja właśnie psychicznie jeszcze nie czuję się gotowa na poród i na przyjście na świat nowego członka rodziny. I tak jeszcze ciut za wcześnie. Może faktycznie potrzebuję tego mca żeby to ogarnąć w mojej głowie. Tylko z powodu mojego złego samopoczucia, niesprawności i ociężałości chciałabym mieć to już za sobą. Z córką tak nie miałam.. Teraz inaczej..Dzieki
Psychicznie mogę rodzić chyba , jestem jeszcze spokojna o dziwoale nie mogę jeszcze bo za tydzień w poniedziałek dopiero będę miała wszystkie świeże wyniki do teczki
niech jeszcze mała posiedzi z tydzień albo dwa i może wychodzić
i mam nadzieję że nie będzie max 3 kg ważyła tylko tak ciutke więcej żeby wyglądała jakoś w ubraniach bo mam na 56 najmniejsze , na 50 nie mam
![]()
![]()
Mierzenie skurczow jest w aplikacji preglifeDziewczyny, a słyszałyście o takiej aplikacji na telefon, co weryfikuje skurcze? [emoji16] tzn klika się tam jak się ma skurcz i ona liczy odstępy itp? [emoji16] wiem wiem, mam za dużo czasu i myślę o pierdołach [emoji23]
Dzięki :*@Maljan polecam tą[emoji23]
Ja już mam zainstalowaną[emoji4] i mężowi to samo zrobiłam [emoji39]Zobacz załącznik 875353
A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.
Cholerka.. moze zaczekam na czwartek na wizyte ?Te glicerynowe mają taki plus że trzymasz je w lodówce i trochę pewnie obkurczają naczynia przez tono ale przeczyszczają trochę a to raczej niewskazane przy pęknięciach.
A ty sobie trochę nie wmawiasz tych objawów? [emoji16] ja od jakichś ok. 2 tyg jestem często na 2 w wc, a więcej śluzu już mam łohoho czasu [emoji16][emoji16][emoji16]A u mnie już coraz częściej na wc jestem w sprawie nr 2 hah wczoraj z 6 razy to chyba już się powoli oczyszczamy
I często mam mokro na majtkach, dziś śluz taki biały gesty [emoji28][emoji16] sorki za takie rewelacje, ale te objawy cieszą jak nigdy hah.