E
Ewka34
Gość
Tez zaczelam nosic wkladki juz 3 tydzien bo mokro strasznie i tez po to ,w razie krwi czy czegos innego,czopa npJa mam to samo, na 2 chodzę nie raz 3 razy dzienniei noszę wkładki, bo majtki mokre [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez zaczelam nosic wkladki juz 3 tydzien bo mokro strasznie i tez po to ,w razie krwi czy czegos innego,czopa npJa mam to samo, na 2 chodzę nie raz 3 razy dzienniei noszę wkładki, bo majtki mokre [emoji14]
Ja mam troszkę dalej do jakiegokolwiek szpitala [emoji23][emoji23]Mnie to nie stresuje, ja wole obserwować swoje ciało. Tym bardziej, ze mamy do szpitala w którym chce rodzic 20 km drogi, teraz zepsute auto, Bartek ma nocki w pracy i zostaje na noc sama, to wole wiedzieć nawet jeśli coś się będzie zbliżać i wcześniej dla spokoju pojechać do szpitala. Żeby on się tez nie martwił, ze sama zostaje a tu nagle wody mi odejdądlatego się jaram na maxa tym domowym ktg i będę sobie sprawdzała codziennie
Ja dzis tez nie mam sily..Ja mam juz coraz mniej siłna polu upał..ja nie mam pomysłu na obiad, a jeszcze przydałoby mi sie umyć włosy i ogolić nogi, a totalnie nie mam siły..poodkurzalam i umyłam podłogę w sypialni
i teraz mąż musi przenieść materac i później złożyć komodę [emoji16]
Ja podobnie, jak @Maljan, jedną mniejszą mam do porodu i tam też jest męża ubranie na przebranie, a w drugiej mam resztę rzeczy[emoji4] Zrobiłam tak, żeby mężowi było łatwiej szukać w razie czego[emoji4] Do jednej się nie zmieściłam[emoji4]Za to po porodzie weźmie od razu rzeczy w jednej do domu.Dziewczyny, a torby pakowalyscie na przed porodem i po porodzie czy osobno dla siebie, osobno dla maluszka? A moze w jedna torbe? Ja zamierzam w tym tygodniu sie spakowac, dzisiaj przychodzi mi ostatnie zamowienie z gemini i zostana mi chyba doslownie 2 rzeczy do kupienia![]()
Super! A jaki to kolor? Czekam na zdjęcie, ja tez wrzucę jak się ogarne ze wszystkim. Nasza farba o dziwo wg nie śmierdziała, az dziwnewitajcieja dziś obudziłam się przed 9
i czeka mnie sprzątanie w sypialni po malowaniu
muszę wszystko umyć
dziś już wstawimy łóżko, bo wczoraj jeszcze farba śmierdziała i nie dało się tam spać
kolor idealny, taki jaki chciałam
jak wstawimy łóżko i będzie w miarę ogarnięte to wstawię zdjęcie
jak się czujecie? mnie wczoraj cały dzień plecy bolały i strasznie mi drętwieją ręce w nocy. Czy któraś z Was też odczuwa drętwienie rąk w nocy? miłego dnia
![]()
Taki miętowySuper! A jaki to kolor? Czekam na zdjęcie, ja tez wrzucę jak się ogarne ze wszystkim. Nasza farba o dziwo wg nie śmierdziała, az dziwne [emoji14] Dziś chce tam okno umyc. Komoda już się składa w ratach, mój nie ma czasu a tak bardzo by chciał, żeby już stała i przez to tak. Dziś rano ja się szykowałam do lekarza a on coś zaczął, później przyjechaliśmy pół godziny zanim do pracy miał jechac, ja szykowałam coś do zjedzenia, a on jeszcze skoczył jakaś szufladę złożyćDziś na wieczór napewno będzie już gotowa
![]()
Ja tez mam ten problem z drętwieniem dłoni, nie raz nawet w Dzien się to zdaza, mam nadzieje, ze to minie![]()
Wam tez waga stoi w miejscu?ja od 2 tyg mam nadal 62 kg, ale to tak podobno już w ostatnich tyg się dzieje, ze albo się puchnie i tyje, bo woda sie zbiera w organizmie, albo chudnie albo waga się nie zmienia
![]()
To ja też tak mam,że niestety 0,5 kg na tydzien nadal... Ale nie puchne, brzuch rośnie to widzeTo ja jestem wyjątkiem w takim razie, ani nie puchnę, ani nie chudnę, ani nie stoję w miejscu [emoji14] cały czas tyję ok. 0,5 kg na tydzień![]()
Szok...zazdroszczę...mi rosną jak ba drożdżach...I to jestem z natury blondynka A włosy na nogach czarne...Ja dzis tez nie mam sily..
Wiecie ze ja w tym roku nie golilam nog jeszczesa tak blade wloski ze ich nie widac
patrzcie :Zobacz załącznik 875379
ZazdroszczęJa dzis tez nie mam sily..
Wiecie ze ja w tym roku nie golilam nog jeszczesa tak blade wloski ze ich nie widac
patrzcie :Zobacz załącznik 875379