reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, a torby pakowalyscie na przed porodem i po porodzie czy osobno dla siebie, osobno dla maluszka? A moze w jedna torbe? Ja zamierzam w tym tygodniu sie spakowac, dzisiaj przychodzi mi ostatnie zamowienie z gemini i zostana mi chyba doslownie 2 rzeczy do kupienia :)

Ja mam dwie torby. W jednej wszystko dla mnie na przed i po porodzie a w drugiej wszystko dla syna oprócz ubranek na wyjście które mąż przywiezie jak już będziemy wychodzić

A ja dzisiaj wizytuję u gina po 4 tyg. Mam na 17:45. Trzymajcie kciuki. ☺Jak zwykle się denerwuję i boli mnie brzuch z nerwów..
Wczoraj w związku z wizytą wygoliłam się tam na dole i nawet sprawnie poszło ale z lusterkiem. I śmiejcie się ze mnie ale jak popatrzyłam na moją małą dziurkę między nogami to mnie taka panika ogarnęła że zaraz tamtędy dzidzia będzie wychodzić. Aż mi się słabo zrobiło. A przecież już raz rodziłam. Teraz bardziej analizuję wszystko i stresuję się.. z córką to na luzie poszłam do porodu a teraz jak sobie pomyślę to mi się nogi z waty robią..

reklama
Ja mam dwie torby. W jednej wszystko dla mnie na przed i po porodzie a w drugiej wszystko dla syna oprócz ubranek na wyjście które mąż przywiezie jak już będziemy wychodzić

A ja dzisiaj wizytuję u gina po 4 tyg. Mam na 17:45. Trzymajcie kciuki. ☺Jak zwykle się denerwuję i boli mnie brzuch z nerwów..
Wczoraj w związku z wizytą wygoliłam się tam na dole i nawet sprawnie poszło ale z lusterkiem. I śmiejcie się ze mnie ale jak popatrzyłam na moją małą dziurkę między nogami to mnie taka panika ogarnęła że zaraz tamtędy dzidzia będzie wychodzić. Aż mi się słabo zrobiło. A przecież już raz rodziłam. Teraz bardziej analizuję wszystko i stresuję się.. z córką to na luzie poszłam do porodu a teraz jak sobie pomyślę to mi się nogi z waty robią..
Nie stresuj sie :* bedzie dobrze

A ja dzisiaj wizytuję u gina po 4 tyg. Mam na 17:45. Trzymajcie kciuki. [emoji5]Jak zwykle się denerwuję i boli mnie brzuch z nerwów..
Dam znać, jak będziesz po wizycie [emoji4]
I nie denerwuj się[emoji8]

Dziękuje dziewczyny! :) ;*

Dziękuje ;) to teraz będziesz całymi dniami leżała podpięta do ktg hehe
Ja dziś pierwszy raz byłam w takim innym gabinecie, nawet nie wiedziałam, ze maja więcej, a tam wg lepszy sprzęt, ale tez mnie moja lekarka przyjmowała. Szkoda ze dopiero ma koniec, ale lepiej pozno niż wcale :P a wymaz na gbs czy jak to się tam zwie to dopiero w 37-38 tyg będzie pobierała.

Hah nie no, bez przesady. Raz dziennie na 1 godzinkę max i starczy :)

No to super, będziesz miała na świeżo wynik już do porodu :)

A ja dzisiaj wizytuję u gina po 4 tyg. Mam na 17:45. Trzymajcie kciuki. [emoji5]Jak zwykle się denerwuję i boli mnie brzuch z nerwów..

Ja dziś tez wizytuje, na 17, ale nawet nie golilam psioszki, bo nie mam weny i ochoty, a mój lekarz i tak przez brzuch sprawdza. Chyba, ze będzie chciał sprawdzić szyjke i czy jakieś rozwarcie jest to wtedy musi tam zaglądnąć i może coś zobaczy hahah trudno. Nie mam juz siły [emoji28][emoji28]
To nie myśl aż tyle :P

Właśnie nie wiem od jakiego wieku jest u mnie. Spytam jak będę na ktg za jakiś czas. Ale może jakby przyjechała i tylko na korytarzu poczekała aż wyjdę z Maluszkiem to nic się nie stanie. Myślę że dla niej to będzie przeżycie przywieźć brata do domu.

Moja to się doczekać nie może i chyba by się popłakała jakby nie mogła. Jak będziemy wychodzić do domu to obowiązkowo przyjedzie z tatą po nas ☺

reklama
Dzien dobry :)
My już dziś po wizycie. Mała wazy 2400g, dziś dokładnie 33+3, a wychodzi na 34+2 także jest troszkę większa, ale to cieszy :) KTG wporzadku, skurcze cały czas na poziomie ok 70, a ja nawet tego nie odczuwam :p Lekarka mowila ze to jest okej :) Pobierali mi dziś krew, a jutro znow mam wizytę z labolatorium, wiec tez będą... Takie dwa zdjęcia dostaliśmy, jedno standardowo z rączka :p
Zobacz załącznik 875345
Buziolek słodki ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry