Maljan
Fanka BB :)
Ja kupiłam na allegro za parę zł [emoji16]Ja tez chce taka piłkęwczoraj prawie całe 5h na niej siedziałam [emoji14] Lepsze to niż na podlodze. Nie sadze, żeby to było niewskazane. Kobiety w ciazy na tym ćwiczą
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja kupiłam na allegro za parę zł [emoji16]Ja tez chce taka piłkęwczoraj prawie całe 5h na niej siedziałam [emoji14] Lepsze to niż na podlodze. Nie sadze, żeby to było niewskazane. Kobiety w ciazy na tym ćwiczą
![]()
No to jak z wszystkim. Mi pomogła bardzo piłka i prysznic. Więc pewnie teraz też na tym będę się skupiać. W ostatniej fazie najlepiej mi się leżało ale ponoć na krzesełku też jest wygodnie.Ja też dużo na piłce się bujalam w szpitalu a przyjechalam do szpitala z rozwarciem 2-3 cm a po 5i pół godzin odeszły wody a po wodach 19 min i urodziłam
Może nie na każdego działa
No tak. Jeszcze troszkę. Ja leżałam właśnie od tego tygodnia. tobie też się uda :*33+3. Jeszcze trochę musimy w dwupaku wytrzymać.
Ja tez chce taka piłkęwczoraj prawie całe 5h na niej siedziałam
Lepsze to niż na podlodze. Nie sadze, żeby to było niewskazane. Kobiety w ciazy na tym ćwiczą
![]()
Pisałaś , że w zaczetym 37 , czyli skończonym 36 ?Jak bogowie pozwolą, to tak, bo nie widzą przeszkód, póki co, na poród SN![]()
Ja już po wizycie
Szyjka nadal długa, rozwarcia brak.
Mała wazy już 2,8 kg także przez 2 tyg przybrała 400 g. Leży nadal główka w dół. Pokazała buźkę na usg, z takiej dziwnej strony i śmiesznie wyglada, ale zawsze coś
Za wizytę i dziwo zapłaciliśmy już 150 zł zamiast 200.
Ostatnia wizyta tak jak przeczuwałam będzie 23 lipca i to już ostatnia. Wyniki krwi i moczu to dopiero przed porodem w szpitalu powtarzamy.
Mam tylko w krwi za dużo tych leukocytów tzn po prostu jakaś infekcja, ale to nic takiego i przepisał mi tylko lek jakiś.
Te ktg do domku da nam, ale musiałby nam dziś z 20 min tłumaczyć jak go używać i podpisywać bysmy coś musieli także w piątek o 17 podjedziemy po to
Zobacz załącznik 875488
Super wieściJa już po wizycie
Szyjka nadal długa, rozwarcia brak.
Mała wazy już 2,8 kg także przez 2 tyg przybrała 400 g. Leży nadal główka w dół. Pokazała buźkę na usg, z takiej dziwnej strony i śmiesznie wyglada, ale zawsze coś![]()
Za wizytę i dziwo zapłaciliśmy już 150 zł zamiast 200.
Ostatnia wizyta tak jak przeczuwałam będzie 23 lipca i to już ostatnia. Wyniki krwi i moczu to dopiero przed porodem w szpitalu powtarzamy.
Mam tylko w krwi za dużo tych leukocytów tzn po prostu jakaś infekcja, ale to nic takiego i przepisał mi tylko lek jakiś.
Te ktg do domku da nam, ale musiałby nam dziś z 20 min tłumaczyć jak go używać i podpisywać bysmy coś musieli także w piątek o 17 podjedziemy po to![]()
Zobacz załącznik 875488
To ładnie przybrałafajnie , że wizyta udana
śliczna buziunia
szyjka nic a nic się nie ruszyła ? To chyba twój plan wcześniejszego porodu się nie uda
mała ma zamiar dłużej sobie posiedzieć
![]()
Super wieściMała już wcale nie jest taka malutka
ślicznie pokazała buźkę
Też mam zaplanowaną ostatnią wizytę na 23 lipca![]()