Paulana
Fanka BB :)
A ja musze przymierzyc bo szczerze,tak mi urosly ze musze sie czuc w staniku..kupilam w ciemno i okazal sie niewygodny
![]()
Mam to samo. Nie przejdą internetowe zamówienia a rozmiary h&m są nie dla mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja musze przymierzyc bo szczerze,tak mi urosly ze musze sie czuc w staniku..kupilam w ciemno i okazal sie niewygodny
![]()
No o nich właśnie mówiłam z imieniem [emoji16] tylko nie wiedziałam jak się te lalki nazywają [emoji16]Pluszowe lalki również z chin ;P można kupić w super cenie na Alliexpres
Oraz na allegro również personalizowane z imieniem dziecka oczywiście cena wtedy x2
Zgadzam się.Nie rozumiem po co się nim zajmuszesz skoro on sam tego nie robi jeśli chodzi o Ciebie. Albo za mało stanowcza jesteś i za słabo dajesz do zrozumienia czego oczekujesz.
Dziewczyny ten temat też już był, ale chyba nie uda mi się dogrzebac do tego. Otóż stanik do karmienia, macie jakies do polecenia? Nie chciałbym wydać więcej niż 50 zł na jeden. Biust prawie w ogóle mi nie urósł póki co, noszę 65C (male C) i nie mogę nic w necie znaleźć, wszystkie wydają się być za duże :O
Przeglądałam teraz ale ceny są wyzsze niż planowałaś.Dziękuję![]()
Tak, to prawda, coś 3 staniki się mieszczą w przedziale cenowym, ale i tak myślę, że muszę je zmierzyć, szkoda na ślepo zamawiać.Przeglądałam teraz ale ceny są wyzsze niż planowałaś.
To odeślij je :/ zielone Ci pewnie nie pasują do niczego.A my właśnie wróciliśmy z ikei[emoji16]Kupiliśmy fotel i lampki do pokoju Małego [emoji16]
I odebrałam paczkę z paczkomatu...I tu kończy się mój dobry humor[emoji23] zamówiłam takie pompony tiulowe do ozdoby... miały być miętowe [emoji24] A są kurde zielone[emoji52][emoji52][emoji52] masakra
Hyhyhy no widzisz, a mi sie wlaczylo libido a moj nie chce mi dac..Zgadzam się.
Mój mąż też w strachu, także w ciąży może podzialalismy z 5 razy, ale ja się nim jakoś nie zajmuję, on też tego ode mnie nie oczekuje, bo Bobo stawiamy na pierwszym miejscu. Teraz sobie myślę, że jest ze mną biedny, ale na szczęście nieświadomy, że może być inaczej
![]()
Ja kupiłam po prostu w lidlu [emoji16]Dziewczyny ten temat też już był, ale chyba nie uda mi się dogrzebac do tego. Otóż stanik do karmienia, macie jakies do polecenia? Nie chciałbym wydać więcej niż 50 zł na jeden. Biust prawie w ogóle mi nie urósł póki co, noszę 65C (male C) i nie mogę nic w necie znaleźć, wszystkie wydają się być za duże :O