Anulaa88
Fanka BB :)
Nie cierpię prasować[emoji852]Rozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie cierpię prasować[emoji852]Rozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
Fajny brzuś ☺ od razu mała będzie w swoim pokoju?Dzien dobry!
My już od 6 dziś na nogach, bo jednak zdecydowałam się jeszcze ostatni raz na paznokcie, pod koniec lipca/początek sierpnia ściągniemy. W razie 'w' zrobiłam bardziej neutralne żeby nikt się nie czepiał jakby coś zaczęło się wcześniej dziać. Jednak położna w szpitalu powiedziała mi, ze wystarczy jak na początku sierpnia ściągnę.
Zobacz załącznik 876155
Coraz ciezej mi już, kręgosłup boli coraz częściej i mam bóle na dole brzucha jak na okres. Myśle ze to przez to, ze ostatnio za mało spie, bo już 5 Dzien z rzędu budzi mnie budzik, a ja już odwykłam os wczesnego wstawania :O ale z drugiej strony mała już tez ma koło 2,5kg i Brzucho coraz większy, Wiec jus coś się powoli będzie działo. Tu moje dzisiejsze zdjęcie z pokoju małej, który jeszcze się tworzy
Zobacz załącznik 876154
Rozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
W poniedziałek też będziesz mieć usg ? Ciekawe ile waży już niunia
też mam w poniedziałek wizytę ale bez USG , za 2-3 tyg dopiero zobaczę malutką ale już na żywo![]()
Mam 1 pomysł, oddać prasowanie mężowi [emoji16]Rozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
Takie jest uczucie ?Oj nie powiedziałabym.. ale przed odejściem wód koszmarsame parte tak nie bolały , jeszcze położne mówiły że to jakbym duża kupę tylko robiła
hahaha
Widziałam już te kupony ale dzisiaj w domu mam mc Donald. Zdrowiej i taniej [emoji23][emoji23] choć niekoniecznie smaczniej [emoji16]Zobacz załącznik 876247
Hehe wybaczcie, znowu będzie później na mnie. To w aplikacji jest takie kupony