Meml
Fanka BB :)
Mięty-jakąś ekstra pastę zamawiałam. Kawa, alkohol, czosnek, majeranek, napoje gazowane, lista była długa, ale już nie pamiętam dokładnie. Dużo z przypraw też rzeczy było.Pamiętasz jakich produktów unikalas ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mięty-jakąś ekstra pastę zamawiałam. Kawa, alkohol, czosnek, majeranek, napoje gazowane, lista była długa, ale już nie pamiętam dokładnie. Dużo z przypraw też rzeczy było.Pamiętasz jakich produktów unikalas ?
Jesteś okrutna!! [emoji23][emoji23]A ja nie mam jak jechać bo młody z gorączka [emoji24]Zobacz załącznik 876247
Hehe wybaczcie, znowu będzie później na mnie. To w aplikacji jest takie kupony
Bo mleko arbuz i czereśnie to ekstremalna mieszankaA ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
H&m?Orientujecie się gdzie stacjonarnie kupię czapeczkę do szpitala białą nie na wiązanie?
Jak już gdzieś znajdę to są mega duże...
Mnie też od kilku dni gania na toaletę. Ale mam nadzieję, że jeszcze min3 tyg wytrzymam.A ja ostatnio mam jakieś oczyszczanie organizmu, a jem bardzo mało, po 4 razy dziennie na wc siedzę, wczoraj wieczorem to już w ogóle tak ze mnie poleciało jak jakaś biegunka..
dziś zjadłam tylko trochę mleka z płatkami, później arbuza czereśnie i nagle przed chwilka zwymiotowałaam sama woda i miąższem z arbuza, dziwne. To może już to przeczyszczanie przed wszystkim.
Rozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
Widziałam już te kupony ale dzisiaj w domu mam mc Donald. Zdrowiej i taniej [emoji23][emoji23] choć niekoniecznie smaczniej [emoji16]Zobacz załącznik 876249
Ja rozkładalam kocyk i ręcznik na podłodze, opierałam się plecami o łóżko i sobie prasowalamRozkminiam właśnie jakby tu sobie ułatwić, żeby prasowanie było przyjemniejszemoże na siedząco się da? [emoji23] Bo ciężko widzę te sterczenie nad deska pare godzin
![]()
Ja tezNie cierpię prasować[emoji852]
DziękujeFajny brzuś ☺ od razu mała będzie w swoim pokoju?
Ja tak myślę właśnie że zdejmę hybrydę ale poloze chociaż bazę i top. Myślę że będzie ok. Bezbarwne chyba mogą być? Bo ja mam strasznie miękkie paznokcie i mi się będą łamać jak całkiem zmyję.
Przy muzyce napewno przyjemniejJa sobie zawsze muzykę włączam i możesz tez na dwa dni sobie podzielić to tak po 1,5 h i od razu lżej![]()
Oooo... to byłby najlepszy pomysłMam 1 pomysł, oddać prasowanie mężowi [emoji16]
Beoatnhenu nie trzeba zmywaćMi się nie wysuszały od karmienia wręcz przeciwnie. Cały czas były w mleczku i to im dobrze robiło. A bolały tylko na początku jak doznały szoku, że są aż tyle eksploatowane ☺ nie smarowalam w czasie karmienia żadnym kremem żeby mi go dziecko nie zjadało☺