Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak kolacji już nie jadlam. Tylko o 2 jogurt i pasek Kinder buenoJestes na czczo ?
Tez tak latalam więc już przystopujJa się zastanawiam kiedy u mnie się zacznie [emoji23] jak ja jeżdżę zbieram jabłka, gotuję, pieke.
Mogłabym tak urodzić już 37+1. Termin bezpieczny dla małej będzie. Znając życie wytrzymam do terminu cc [emoji23]
Jeszcze dziś morele mnie czekają i będę próbowała trochę zwolnić [emoji14]Tak kolacji już nie jadlam. Tylko o 2 jogurt i pasek Kinder bueno
Tez tak latalam więc już przystopujwczoraj ogórki robiłam Zobacz załącznik 876973
No podziwiamJa się zastanawiam kiedy u mnie się zacznie [emoji23] jak ja jeżdżę zbieram jabłka, gotuję, pieke.
Mogłabym tak urodzić już 37+1. Termin bezpieczny dla małej będzie. Znając życie wytrzymam do terminu cc [emoji23]
Piękna sala :* u nas niby sale porodowe odnowione, ale i tak jak za czasów PRL jest [emoji23] chociaż mnie osobiście to nie przeszkadza.Niby wiem, ze juz bezpieczny bo już nawet sterydów nie podają i Mały miał 04.07 2700g. Ale strach przed cięciem mamna pocieszenie taki widok mam Zobacz załącznik 876974
Jaki piekny szpital !! Gdzie to jest ?Niby wiem, ze juz bezpieczny bo już nawet sterydów nie podają i Mały miał 04.07 2700g. Ale strach przed cięciem mamna pocieszenie taki widok mam Zobacz załącznik 876974
Ja jak siedzę i robię paznokcie dziewczynom to zaczynam czuć kość ogonowa jak z synem w ciąży i prawa noga okropnie mi puchnie. Potem jak się położę z nogami w górze to po 15 minutach przechodzi. Ale chodzić, stać mogę. To mi problemu żadnego nie robiNo podziwiamja ostatnio chwile przy komputerze posiedzę przy biurku i zaczyna sie jazda , wiec juz maź mówi ze mam leżeć , komputer do lozka ( wczoraj szykowałam tak dokumenty do księgowości ) a jest remont wiec powinnam posegregować stare rzeczy , powyrzucać - lezy to i Czeka az mi bóle przejdą .
A jak dzis synek sie czuje ?
W LesznieJaki piekny szpital !! Gdzie to jest ?
Moja córcia urodziła sie 2500 G i całkiem zdrowa, wszystko bedzie dobrze zobaczysz . Teraz Twój synek to moze i z 3 kilo ważyć .
To całe szczęście !! Ja zrobie krok i czuje jakby w tym momencie czyjaś noga wciskała sie w szyjkę , pochwę , sama nie wiem gdzie tam na dole i takie pieczenie .. ehh zwiększę magnez bo brałam 1 tabletkę trzy razy dziennie , moze pomoze ..Ja jak siedzę i robię paznokcie dziewczynom to zaczynam czuć kość ogonowa jak z synem w ciąży i prawa noga okropnie mi puchnie. Potem jak się położę z nogami w górze to po 15 minutach przechodzi. Ale chodzić, stać mogę. To mi problemu żadnego nie robi