Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wolę tylko bbDziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście![]()
Wow, szkoda ze nie tu, bo tam mnie nie maPisała już Kasia, że 2 dziewczyny urodziły i napisały to na forum tym naszym fb![]()
Co to za grupa?Kasia mówi o grupie naszej na fb, tej założonej przez nas, o której już tu mówiłyśmy kiedyś![]()
Ja pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb ☺ ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn ☺ nie tylko te co tu na bbDziewczyny są też tu na bb, ale nie udzielają się bardzo często. Tak, na fb jest zdecydowanie mniej niż tu. Ale ta grupa nie jest w żaden sposób już zamknięta przez nas, kto ma ochotę to zapraszamy oczywiście![]()
Jak chcesz to napisz do mnie na priv, podaj imię i nazwisko i Cię dołącze do niej, bo ona jest zamknięta i trzeba w ten sposóbCo to za grupa?![]()
Oj tam, już wiele razy o tej grupie wspominałyśmy [emoji16] podobnie jak napisałam przed chwilą Lustysii, odezwij się na priv to Cię dołącze do tej grupy jak masz ochotęJa pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb [emoji5] ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn [emoji5] nie tylko te co tu na bb
Pisałyśmy nie raz ze jest grupa tajna na fb właśnie naszaJa pierwsze słyszę że mamy jeszcze forum na fb [emoji5] ja jestem w grupie sierpniowe mamy 2018 na fb ale tam jest milion dziewczyn [emoji5] nie tylko te co tu na bb
Dla mnie nasza Ankan jest pierwsza. Co z tego że tamte dziewczyny urodziły jak tutaj chyba nie piszą .. a na pewno nie pochwaliły się porodem. Ja ich nie kojarzę z tego forumTo ja cos przeoczyłam - kto był pierwszy i drugi ?
One już chyba długo nic nie pisały tutajNie będę wymieniać jak dziewczyny będą chciały to same napisząinfo było u nas na naszej grupie na fb "
![]()
O kurcze czytam czytam i tak mi strasznie przykroDziękuję...Ja nie wiem czemu widzę to tak czarno... miałam już wcześniej takie przeczucia skoro 2 miesiące potrafiliśmy żyć obok siebie.;(;(;( nie potrafię myśleć już pozytywnie po tym co wczoraj usłyszałam...