reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Colorado1989 hahaha to tak jak ja :D ktoś się mnie zapyta o wiek i normlanie czarna dziura w głowie i normlanie mam zawieche :D aż wstyd się przyznać hahaha :D

Czyli jak mam np według kalkulatora 9+0 to to będzie już 10 tydzień? Ja pierdziele trochę ro zagmatwane :D dla mnie 9 to 9 a 12 to 12 i jakoś ciężko mi to ogarnąć i nie wiem czy kiedykolwiek to ogarnę :) ale na szczęście jest apka i mogę zobaczyć :) chociaż z drugiej strony tak głupio ktoś się zapyta w którym tygodniu jesteś a ja " poczekać tylko zobaczę w telefonie" haha :D
Dlatego ja wolę mówić np. 10t 5d. Nie ma wtedy wątpliwości ;)

f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Ale powiem wam szczerze, że strasznie szybko czas leci kurcze... nie dawno robiłam test i byliśmy z mężem w lekkim szoku a tu już zaraz 10 tydzień za pasem :) jeszcze trochę i drugi trymest się zacznie :)

Ale powiem wam szczerze, że strasznie szybko czas leci kurcze... nie dawno robiłam test i byliśmy z mężem w lekkim szoku a tu już zaraz 10 tydzień za pasem :) jeszcze trochę i drugi trymest się zacznie :)
Mi się właśnie straaaasznie czas dłuży. Mam wrażenie jakbym cała wieczność była w ciąży, a nie około trzech miesięcy. [emoji14]

f2w3flw1cbdbspns.png

Wy to macie dobrze dziewczyny ;-) tak czytam i zazdroszczę ;-) Ja muszę się zrywać z łóżka 6:15 i tak do wieczora do 18 później w pracy.. nie ma czas na odpoczynek w tygodniu..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Wiola na wizycie z położna nie zobaczysz dzidziusia :( , usg robią dopiero 12-13 tyg , ja dostałam list ze szpitala mam na 5.02

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tego się własnie obawiałam. Myślałam, że może jednak. Tina dostałaś bounty pack na pierwszej wizycie? Ponoc dostaje sie 5 przez cała ciążę. Ja mam wizyte w pl 25.01 :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tego się własnie obawiałam. Myślałam, że może jednak. Tina dostałaś bounty pack na pierwszej wizycie? Ponoc dostaje sie 5 przez cała ciążę. Ja mam wizyte w pl 25.01 :)

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dostałam, to taka ala teczka w niej książka ciąży ( bo karta ciąży to to nie jest :p) jakieś ulotki, witaminy na 7 dni u tyle w sumie . W tej książce wszystko dokładnie rozpisane w r którym tyg jakie spotkania i badania .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry