Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki ból jajników czasem jest normalny. Wiele dziewczyn taki miewa i to nic nie znaczy! O ile ból nie jest naprawdę jakiś dziwny lub bardzo bolesny to naprawdę nie ma powodu do zmartwień!A długo trwały te bóle jajnikow? Coś jak przy okresie ? Wczoraj wieczorem też poczułam kłucia w podbrzuszu zresztą 1 raz i lekki ból jajników ale to trwało krótko teraz wiem że do poniedziałku będę w chodzić w stresie
Dokładnie tak. Zależy Ci na dzieciątku to się nie stresuj bo to najgorsze co możesz dla niego zrobić! Masz być wypoczeta i szczęśliwa. I w takim stanie oczekiwać cudu narodzin!Spokojnie nie ma co porównywać dziewczyny każda ciąża jest inna i przebiega inaczej to że mnie coś zaboli, i coś się stanie nie oznacza że jak kogoś innego zaboli będzie to samo
Maria.sm stres napewno jest gorszy wiec lepiej wrzucić na luz i nie gdybać, bo co ma być to będzie tego nie przeskoczymy trzeba die z tym pogodzić
A długo trwały te bóle jajnikow? Coś jak przy okresie ? Wczoraj wieczorem też poczułam kłucia w podbrzuszu zresztą 1 raz i lekki ból jajników ale to trwało krótko teraz wiem że do poniedziałku będę w chodzić w stresie
Taki ból jajników czasem jest normalny. Wiele dziewczyn taki miewa i to nic nie znaczy! O ile ból nie jest naprawdę jakiś dziwny lub bardzo bolesny to naprawdę nie ma powodu do zmartwień!
![]()
Bardzo mi przykroDziewczyny nie miałam siły wczoraj napisać.... niestety wizyta zakończyła się źle, serce mojej dzidzi przestało bić.... moje rozpadło się na tysiąc kawałków. To już drugi raz, bardzo podobnie wszystko. Tydzień wcześniej już podejrzewałam że coś jest źle, a trzy dni temu juz byłam pewna, choć tlila się nadzieja, lekarz już pewny trzeba badania genetyczne. Mamy iść z M. Do poradni, a tym czasem szykuje się do szpitala. Mam nadzieję że znów przy pomocy leków uda się samoistnie, zabiegu boję się jak ognia. Bardzo Was wszystkie polubiłam, na pewno chciałabym tu zaglądać. Pozdrawiam...
bez komentarza. Dobrze, ze przechodzi mi już. Takie konowały przyjmuja u mnie w przychodni
strach isc do lekarza.