reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Chyba mi czop wyleciał takie wielkie coś boli w chu... I już zdążyłam się popłakać z tego wszystkiego :/ zaraz będę mieć ktg i pewnie będę musiała dzwonić po męża

Tylko czop jak wyleci to nie zawsze oznacza od razu porod. Normalnie może to się dziac nawet dwa tyg przed porodem. Nie wiem tylko jak w twoim wypadku :) trzymam kciuki i dawaj znać w miarę możliwości.

Tylko czop jak wyleci to nie zawsze oznacza od razu porod. Normalnie może to się dziac nawet dwa tyg przed porodem. Nie wiem tylko jak w twoim wypadku :) trzymam kciuki i dawaj znać w miarę możliwości.
No mi jak w piątek odszedł czop (bez krwi) w sobotę odeszły wody.
Wczoraj odeszły mi dwie nitki czopa (na pewno nie cały czop) więc mam nadzieję że Maja jeszcze posiedzi ze dwa te tygodnie.

Dziewczyny myślicie że mogę dziś upiec biszkopt, jutro dopiero przełożyć masami, a w sobotę udekorować? W sobotę dla dziadków urodziny robimy.
Biszkopt nawet lepiej dzień wcześniej upiec będzie Ci się lepiej kroić jutro. Masy jak dasz a później do lodówki to też się fajnie zbije i nie będzie się tort przy krojeniu rozjeżdżał. Także bardzo dobry pomysł:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry