reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Leżałam wcześniej i nawet udało mi się zdrzemnąć ale obudził mnie bezdech, jak próbowałam odkaszlnąć to czułam jakby mi się tkanka w przełyku odrywała... przy oddychaniu strasznie charcze i póki co boję się położyć. Szkoda że w ciąży jest ograniczenie w lekach.. jak nie przejdzie to może się przejdę do rodzinnego

Lepiej wybierz się do lekarza :) zdrówka życzę:*

reklama
Dzień dobry ;) u mnie kolejny ponury dzień, cały czas pada deszcz;/ aż nic się człowiekowi nie chce, a muszę dziś jechać z l4 do pracy. Głowa mnie boli od samego rana. Mam nadzieję, że niedługo przestanie padać, ale nie zapowiada się na to niestety ;/
Leje trzeci dzień pod rząd i końca nie widać...odechciewa się[emoji4]

Miałam badanie kazali mi zjeść śniadanie wziac prysznic i będziemy się rodzic ale jak jeść i myśleć o jedzeniu przy skurczach ja bym wszystko przez okno wyrzuciła a nie jadła .. jak boli to tylko się myśli zeby przeszło i o oddychaniu mi się nie przydadzą żadne cukierki lizaki tak jak niektóre szkoły rodzenia polecają nie da się nic jeść czy ssać , można kogoś ewentualnie zagrysc obok.
Wiem jedno to moje ostatnie dziecko
Aż tak strasznie boli? :( kochana, trzymaj się tam. Wszystkie nas to czeka, a ty przynajmniej już dzisiaj będziesz miała córcie przy sobie :*

Daj mi tego deszczu :D u nas już chyba z dobry miesiac nie padało, trawa sucha jak siano, drzewa wygladaja jakby już jesień była. Masakra jak zacznie dobrze padac to powodze będą...
No u nas trzeci dzień i noc leje. Niby fajnie, ale już się zaczynają podtopienia piwnic itd. Znajomi wczoraj musieli wzywać straż, bo wody w piwnicy po kolana. A to tylko w mieście... mam nadzieję, że w końcu przestanie padać

No u nas trzeci dzień i noc leje. Niby fajnie, ale już się zaczynają podtopienia piwnic itd. Znajomi wczoraj musieli wzywać straż, bo wody w piwnicy po kolana. A to tylko w mieście... mam nadzieję, że w końcu przestanie padać
Tak złe, tak nie dobrze...
A gdzie to tak ciagle pada? Ty nie jesteś przypadkiem z okolic Katowic?

Dzień dobry

@oliwiapatrycja powodzenia!!!! Trzymam Kciuki!!!

Ja jak ostatnio pojechałam do szpitala to też się mnie pytali czy jadłam śniadanie, jak mówiłam, że nie to proponowała mi chociaż herbatę z cukrem. Jak nie chciałam to chociaż wody kazała mi się napić.

Dziewczyny trzymam kciuki za dobre wiadomości na Wizytach!!!

@KatiNails sokojnie możesz zrobić tak z tortem. A jakie masy dajesz? Jak na bazie masła to spokojnie dzień wcześniej, a jeżeli śmietana to ja myślę, że na.swiezo najlepiej.

Mój mąż właśnie pojechał na Berlin. Ja zaraz trochę poprasuje i będę dalej leżeć. Potem na wpaść do mnie sąsiadka na kontrol , czy wszystko ok.

reklama

Ja już mam dość tego deszczu..eh no już są podtopienia i stan alarmowy wprowadzają, oby przestało padać ...

Do góry