Filip I JuliaA Twoje dzieci jak maja na imie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Filip I JuliaA Twoje dzieci jak maja na imie?![]()
Mnie kulo w okolicach pepka do 6 tyg , teraz ciszaTez czasem miewacie takie dziwne uczucie dookola pempka? Tak jakby skora sie naprezala?
Tak chodze prywatnie ide kiedy potrzebuje bo moj ginekolog nie ma zapisowOj to chodzisz prywatnie ? Czy za darmo nie ma ? Ile jest usg w polsce darmowych?
Tez ladnieFilip I Julia
Ja mam czasem takie uczucie i mam nadzieje ze to nic zlegoMnie kulo w okolicach pepka do 6 tyg , teraz cisza
Wow tu w uk as tylko 2 za darmo usg 12 tydz I 20 jak dla mnie to za malo I tez chodze prywatnie tzn z julcia bylam 32 tydz dla sprawdzenia a z terazniejsza moja fasolka bylam 7 tyg bo bardzo sie martwilam czy wszytsko ok po ostatniej utracie swego okruszka ...Tak chodze prywatnie ide kiedy potrzebuje bo moj ginekolog nie ma zapisowjesli chodzi o usg to mam na kazdej wizycie a na fundusz tylko sa tylko 3 w kazdym trymestrze po jednym a ja mam juz w swojej kolekcji 4
![]()
Nie, macica sie powieksza 1 ciaza duzo zmian dla twego cialkaJa mam czasem takie uczucie i mam nadzieje ze to nic zlego
No my tez szukamy wspolnego by sie podobalo mezowi I miTez ladniechcialam Kacper ale mezowi sie to imie nie podoba i musialam innego szukac
![]()
Tylko trzy USG? To co pójdę co miesiąc na wizytę do lekarza i on dalej będzie mnie kierował na badania i tak dalej nawet nie wiedząc czy moje dzieciątko jeszcze żyje? Coś tu nie gra.Tak chodze prywatnie ide kiedy potrzebuje bo moj ginekolog nie ma zapisowjesli chodzi o usg to mam na kazdej wizycie a na fundusz tylko sa tylko 3 w kazdym trymestrze po jednym a ja mam juz w swojej kolekcji 4
![]()