KatiNails
Fanka BB :)
Jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Gratulacje mamusiu!!! Witamy MalwinkęMalwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Ale słodkości
Olałaś mnie ?! Miałyśmy być grudnioweJestem po badaniu.. szyjka wygladzona.. mala napiera i ja czuc bardzo juz ,pytalam o ta lechtaczke,mowil ze to podraznienie takie to efekt napierania malej.. nie kazal sie juz zapisywac tylko jesli poczuje silne skurcze ,zaobserwowac i mam odrazu jechac do szpitala.. bolalo mnie gdy badal wszystko w srodku.. mala ma 3200 wg niego ale powiedzial ze nie jest to precyzyjny pomiara i rozwarcie mam na 2 cm. Na ktg pisaly mi sie skurcze
i powiedzial ze w przyszlym tyg juz sie nie zobaczymy
Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Gratulacje kochana ❤❤❤❤❤❤ super !!! Jak sie czujesz?[emoji8]Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
To nie ja,to moje czyste zlo o imieniu MichalinaOlałaś mnie ?! Miałyśmy być grudniowe![]()
Piekna [emoji7] [emoji7] ❤❤❤❤