karorek
Fanka BB :)
Ja przez ten jeden dzien jelitowki schudłam dwa kilo, a wymiotowałam tylko raz. Nie zniosłabym codziennych wymiotów. Od wczoraj moj mąż chory tez wymiotował :/Kurcze mam nadzieję, bo to przecież wykończyć się idzie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja przez ten jeden dzien jelitowki schudłam dwa kilo, a wymiotowałam tylko raz. Nie zniosłabym codziennych wymiotów. Od wczoraj moj mąż chory tez wymiotował :/Kurcze mam nadzieję, bo to przecież wykończyć się idzie![]()
Ja przez ten jeden dzien jelitowki schudłam dwa kilo, a wymiotowałam tylko raz. Nie zniosłabym codziennych wymiotów. Od wczoraj moj mąż chory tez wymiotował :/
W dzien zabiegu tylko krwawilam a od następnego dnia tylko lekkie plamienia do przedwczoraj(wczoraj byl tydzień od zabiegu)
Powiedzieli ze napewno do pierwszej @ nie dzwigac jak najwiecej odpoczywac prowadzic oszczedny tryb życia. Nie kąpać się w wannie tylko w prysznicu.Jesli chodzi i wspolzycie w szpitalu mi powiedzieli ze dopiero po pierwszej @a lekarz mi powiedzial ze jak tylko ustapia plamienia to mozna... kazdy inaczej (my jeszcze sie wstrzymujemy ) za tydzien mam do odbioru wypis i wynik badania i wtedy zobaczę co i jak. Jeśli chodzi o starania to w szpitalu mi powiedzieli że po 3 miesiącach mozemy sie starać.A po zabiegu dostalas jakies wytyczne co nie mozna robic? Ile dzwigac, wspolzyc itd?
@czarna_jagoda mnie Aleksandra podoba sie od dawna i mojemu mezowi takze. Jakos jestesmy w tym temacie zgodni. A Olesia na Aleksandre juz sie nie wola to wlasnie pokolenie naszych babc tak zdrabnialo.![]()
To szybko poznałaś płeć :-)ja trochę czytałam informacji należy ten temat i że w takich tygodniach jest trochę za wcześnie bo narządy chłopca i dziewczynki na tym etapie jeszcze wyglądają podobnie. Chociaż wolałabym tez juz poznać płeć to nie wiem jak z tym będzie :-)Hello
Ja płeć poznałam w 12 tc i teraz bardzo chciałabym żeby to było dziewczynka. Jak kiedyś zamknięty wątek to Wam napiszę dlaczego [emoji17]
Pralinka92, też myslam żeby załączyć zamknięty wątek moglibyśmy wstawiać zdjęcia i pisać o tym o czym nie mamy odwagi na otwartym ale może niech większość się opowie za czym są [emoji6]
Jakie macie plany na dzisiejszy obiad - totalnie nie mam weny [emoji4]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom