reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hello

Ja płeć poznałam w 12 tc i teraz bardzo chciałabym żeby to było dziewczynka. Jak kiedyś zamknięty wątek to Wam napiszę dlaczego [emoji17]

Pralinka92, też myslam żeby załączyć zamknięty wątek moglibyśmy wstawiać zdjęcia i pisać o tym o czym nie mamy odwagi na otwartym ale może niech większość się opowie za czym są [emoji6]

Jakie macie plany na dzisiejszy obiad - totalnie nie mam weny [emoji4]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A jeśli chodzi o obiad :-D to myślę o czymś z makaronem zapiekanka jakaś czy lazania:-)jakoś bardziej wchodzą mi makarony, kasza czy ryż, ziemniaki wcale..

reklama
Dzisiaj vzytalam

Dzisiaj trochę właśnie czytałam o tych testach i o w

To szybko poznałaś płeć :-)ja trochę czytałam informacji należy ten temat i że w takich tygodniach jest trochę za wcześnie bo narządy chłopca i dziewczynki na tym etapie jeszcze wyglądają podobnie. Chociaż wolałabym tez juz poznać płeć to nie wiem jak z tym będzie :-)
Tez jestem za wątkiem zamkniętym :-)ja mam jutro usg 12.4 tydz ale wątpię że poznam płeć jeszcze z moim szczęściem :-/
a miałas robione usg w 3d czy to zwykle w 12 tyg?
Ja pewnie też nie poznam, bo mój malec nawet się nie kwapi by się ładnie do usg pokazać tylko się odwraca to co dopiero by coś tam dojrzeć. ;)

f2w3flw1cbdbspns.png

W kwestii obiadu to u mnie dziś będzie ogórkowa, która chodzi za mną drugi dzień już i to wszystko przez @Wiola1985 !! [emoji16]

@oliwiapatrycja - ja wręcz przeciwnie [emoji32] ziemniaki mi tylko wchodzą... Makarony, ryże, kasze fuj teraz [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] co drugi dzień jem podpiekane na masełku ziemniaki + jajko sadzone + kefir [emoji16]a normalnie to ziemniaków prawie nie jadłam
No może jedynie latem młode ziemniaczki, one są wyborne [emoji173]

8une3e3kck8m6mea.png

A te testy to u mnie odpadają. Są niemiarodajne gdy bierze się luteine. A szkoda, bo myślałam nad takim gadżetem. ;)

f2w3flw1cbdbspns.png

Co do USG na nfz u mnie w przychodni robi się tylko 3.. dlatego w tej ciąży chodzę ibprywatnie i na nfz :p dziś na 12 mam właśnie 1 Usg na nfz Ale tam to mają sprzęt.. z lat 80 chyba.jak nie dalej.
Ja bym chciała teraz synka ale druga córeczka też nie pogardze :)
Dziewczyny, czy któraś z was boli żołądek ?? Ja wieczorami umieram. Tak boli jakbym się kamieni najadla :( ani zjeść ani wypić. Do tego te mdłości. Kieedy to się skończy :(
I jak z tym zamkniętym wątkiem ??
U nas będzie Julia albo.. nie wiem :D Myślę o Bartku, Marcelku.. I wiele innych. Ciężko będzie z chłopcem :p

reklama
@KatiNails 3maj się [emoji31] mam nadzieję, że to ogarniecie z lekarzem [emoji9]

Ja nie dołączę do dyskusji o płci, bo mi to obojętne, nie przejmuję się rzeczami, na które nie mam wpływu [emoji16] oczywiście chętnie poznam płeć, jak lekarz zobaczy :) ale wyprawkę to w dużej mierze uniseksową będę pewnie robić na wszelki wypadek no i na przyszłość [emoji16]

8une3e3kck8m6mea.png
Jak znajdziesz unisexowe ciuszki w jakiejś sieciówce czy czymś to dawaj znać bo podchodzę do tego tak samo. U mnie w okolicy niestety mało jest sklepów z odzieżą używaną, a jak są to w chorych cenach, a wiem że cuda tam można znaleźć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry