GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy
Obie wyladujemy w nocy w szpitalu [emoji23] bo ja mam te strzaly w dol bardzo bolace.. i to dosc czesto juz.. a nie ma co sie skracac juz.. i sie zastanawiam czy by nie jechac jutro do szpitala.. w sumie powod mam.. nie?
Ale sie upocimy w ta pogodeO to nie tylko ja mam jeszcze niewyprane
Ale jutro juz sie biore![]()
Tak brzuszek nisko ale mistrzem drugiego planu jest pies na łożku wyluzowany na maxa![]()
No jest niskoU mnie brzuch to już taki napiety i ciężki i chyba nadal jest nisko, bo podnieść się chyba nie podniósł z powroteemZobacz załącznik 879621Zobacz załącznik 879622
Bardzo ładna kobieta z Ciebie :-*. A dzieci masz prześliczne
Teraz mialam ten bol strzalowy plus krzyzowy przez chwile.. ale mnie wygielo..No u mnie jeszcze troszkę szyjki było tydzień temua te bóle nie są tak bolesne jak u Ciebie, po prostu nie przyjemne , to ja jeszcze posiedzę coś czuję [emoji16]
Jedz skoro tak czujesz , może Ci pomogą , może masz skurcze, większe rozwarcie i tylko się męczysz nie potrzebnie. :*
A bo to nic nie da , to całe stresowanie się i spinanie , że ma być i już. Całymi dniami jest mi smutno i źle ale staram sięKlaudia, mam wrazenie, ze zmienilas podejscie? Czy tylko tak udajesz ?ani nie panikujesz, ani sie nie spinasz, ze juz teraz ma sie urodzic
![]()
Boli cholernie..Ja sobie jakoś nie mogę wyobrazić tych skurczy, to dla mnie jakaś abstrakcja![]()