reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zdrowe podejście, aż zacznę obserwować ten profil :) nie ma co kupować na zapas, przecież nie mieszkamy na odludziu i wszędzie są sklepy. Jak coś będzie potrzebne to zawsze można podjechać. Dużo dobrych opinii slyszalam o tych chusteczkach, one są chyba dostępne w rossmanie albo mi się źle wydaje.
Ja tam trafiłam przypadkiem, ale mądrze dziewczyna pisze [emoji4]

A jak te przepływy sprawdza lekarz ? Jak to jest opisane w wyniku? Bo ja nic takiego nie mam :( a jak sie sprawdza normy , bo jestem w takiej tabelce z centylami i teraz nie wiem czy będąc w 35 t 4 dzień mam patrzeć na tabelkę dla 35 czy 36 tygodnia ciąży ?

To u ciebie troche na odwrót jak u mnie . Kość udowa mam 33 w 5 d czyli tez mniejsza o 2 tyg , ale jako ciekawostka bo ja nie rozumiem tych skrótów to : BPD jest 32w6 a hc 35w1 czy czasem jedno i drugie to nie jest głowa dziecka ?
Tak, jak napisała @Vanilia120 , to są przepływy żył i tętnic.
Mnie zawsze sprawdza głowę, serce, nerki...A wygląda to, jakby sprawdzał bicie serca, też są takie wykresy i uderzenia na ekranie... przynajmniej u mnie to tak wygląda[emoji23][emoji16]
Gratulacje!!! Śliczny[emoji7] zdrówka dla maleństwa i szybkiego powrotu do domu[emoji16][emoji16]

reklama
A bo to nic nie da , to całe stresowanie się i spinanie , że ma być i już. Całymi dniami jest mi smutno i źle ale staram się :)
Jak jej się zachce to się urodzi, kiedyś będzie musiała wyjść :D
Mysle tak samo :) zauwazylam, ze w zyciu im bardziej na cos sie czeka, tym bardziej czas oczekiwania sie wydluza :D najlepiej sie skupic na innych sprawach, a mala Cie zaskoczy :D

Zobacz załącznik 879638 Zobacz załącznik 879637
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy :) wykorzystujesz dzieci jako modeli do sesji Twoich ciuszkow?
Tylko wtedy jak sami chcą , ja to robię niechętnie wole dzieci z agencji modelów i modelek i dzieci mam , ktore same zgłaszają udział . Bliźniaki czasami występują awaryjnie , jak ktos nie dojedzie na sesje albo jak bardzo chcą - Laura chce jak sa starsze dziewczynki :) moze mam jakies w tel zdjecia z sesji z bliźniakami to pokaże , tylko to backstage z mojego telefonu . Ta najmniejsza to Laura a ta ciemna dziewczynkę moze kojarzycie z seriali polskich ?

reklama
Zobacz załącznik 879638 Zobacz załącznik 879637
Tylko wtedy jak sami chcą , ja to robię niechętnie wole dzieci z agencji modelów i modelek i dzieci mam , ktore same zgłaszają udział . Bliźniaki czasami występują awaryjnie , jak ktos nie dojedzie na sesje albo jak bardzo chcą - Laura chce jak sa starsze dziewczynki :) moze mam jakies w tel zdjecia z sesji z bliźniakami to pokaże , tylko to backstage z mojego telefonu . Ta najmniejsza to Laura a ta ciemna dziewczynkę moze kojarzycie z seriali polskich ?
Jezeli im to sprawia przyjemnosc to czemu nie ;) fotogeniczni sa na pewno. Bardziej juz Laure kojarze, bo nie oglądam polskich seriali :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry