Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha rzeczywiście [emoji16]Dla porównania [emoji14] Zobacz załącznik 879570
Gratulacje! :*
Dzisiaj parę razy marudna była ale tak ok nie jest najgorzejCos mi sie pokickalowydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je
ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest?
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?
MożnaNo bo niby się powinno przez ostatni miesiąc.. Ale nie wiem czy to nie wymysł literatury. Chodzi o to, żeby zmniejszyć ryzyko alergii u dziecka po porodzie.
No ja tez nie oglądam polskich seriali i dowiedziałam sie dopiero na sesji , ze gra Klementynke w serialu Na Wspólnej i teraz tez w jakimś nowym. A L&G sa awaryjni i jakby powiedzieli nie chcemy to nie , bo nie każde dziecko lubi stać przed aparatem zwłaszcza jak masa ludzi dookoła i każdy sie gapi .Jezeli im to sprawia przyjemnosc to czemu niefotogeniczni sa na pewno. Bardziej juz Laure kojarze, bo nie oglądam polskich seriali
![]()
Troszkę boli ale spokojnie da się wytrzymac . Mi mąż dzisiaj przywiozl a godz później dowiedziałam się że nie powinno się używaćCos mi sie pokickalowydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je
ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest?
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?