reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?
Dzisiaj parę razy marudna była ale tak ok nie jest najgorzej :) chwilami to się boje ja przebierac itp bo jest taka mała .

Jezeli im to sprawia przyjemnosc to czemu nie ;) fotogeniczni sa na pewno. Bardziej juz Laure kojarze, bo nie oglądam polskich seriali :D
No ja tez nie oglądam polskich seriali i dowiedziałam sie dopiero na sesji , ze gra Klementynke w serialu Na Wspólnej i teraz tez w jakimś nowym. A L&G sa awaryjni i jakby powiedzieli nie chcemy to nie , bo nie każde dziecko lubi stać przed aparatem zwłaszcza jak masa ludzi dookoła i każdy sie gapi .

Cos mi sie pokickalo :D wydawalo mi sie, ze pisalas, ze malo je :D ciekawe czy moje wielkie dadza rade wykarmic maluszka. A grzeczna jest? :)
Ja mam poduszke do spania, ktora wlasnie chcialam pozniej uzywac do siedzenia i karmienia. Nawet nie wiem czy by sie nadawala. A boli Cie to naciecie?
Troszkę boli ale spokojnie da się wytrzymac . Mi mąż dzisiaj przywiozl a godz później dowiedziałam się że nie powinno się używać :D

reklama
Pojechaliśmy dziś po południu do makro..ja z ruchami jak hipopotam ledwo człapałam po tym magazynie i jak już zakupy powoli dobiegały końca to kazałam mojemu stanąć do kasy nr 1 czyli dla klientów ze złotą kartą - była tam najmniejsza kolejka a jak to w makro wiadomo że ludzie robią mega wielkie zakupy. Tak czy siak trochę postaliśmy w tej kolejce i jak przyszła nasza kolej to jeszcze nas kasjerka zje**** że stoimy do tej kasy jak mamy zwykłą kartę -.-

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry