reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Albo mnie puszcza do domu bo będzie wszystko wporzadku z malutka ❤️ wszystko mi jedno. Mogę chodzić jeszcze miesiąc w tej ciazy , byle by jej było dobrze.. martwi mnie ta pępowina.. że taki cholerstwo się owinie i strach :/
Nie stresuj się tak ta pępowina, moja córka miała pępowinę wokół szyi jak się urodziła. Tak się zdarza dosyć często i nic takiego się nie dzieje. trzymam kciuki żeby się coś ruszyło i żeby wyprawa do szpitala była udana:)

A spytałam dzisiaj mamę jak to było u niej z porodami i pierwszy to odeszły wody i zdążyła tylko dojechać 15 minut do szpitala i już było po i żadnych objawów wcześniej a drugi poród zaczęła coś czuć o 8 rano poszła na nogach do szpitala tak 1 km i o 11 urodziła. Także nie wiem gdzie ta genetyka bo ja od 2 w nocy do 13.15:P

A spytałam dzisiaj mamę jak to było u niej z porodami i pierwszy to odeszły wody i zdążyła tylko dojechać 15 minut do szpitala i już było po i żadnych objawów wcześniej a drugi poród zaczęła coś czuć o 8 rano poszła na nogach do szpitala tak 1 km i o 11 urodziła. Także nie wiem gdzie ta genetyka bo ja od 2 w nocy do 13.15:P
Fajnie jakby genetyka nie miała znaczenia, bo moja mama obydwa porody miała wywoływane 10-14 dni po terminie [emoji14]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry