KatiNails
Fanka BB :)
To jedno i to samo [emoji23]To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jedno i to samo [emoji23]To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
Hyhyhyhy tak? [emoji23][emoji23][emoji23] czyli oficjalnie zaczelam 39tydzTo jedno i to samo [emoji23]
TakHyhyhyhy tak? [emoji23][emoji23][emoji23] czyli oficjalnie zaczelam 39tydz![]()
Ty masz dzisiaj 39 chyba, bo ja mam 38+6 [emoji16]To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
U gory w kuchni sprzatalam jak malowalismy i odswiezalismy kuchnie![]()
Chyba,nie?Ty masz dzisiaj 39 chyba, bo ja mam 38+6 [emoji16]
A to spoko [emoji23][emoji23]Takbo czy z 38+7 czy 39+0 jutro i tak będziesz miała 39+1 [emoji14]
Hyhyhu moja tez juz tyle tyg jest nisko glowka [emoji23]
Oj charakterne beda [emoji23] dobrze ze masz taka poloznaBo one podobne charakterki widzę mają
Wczoraj dzwonila położna co słuchac, jak się czuje. Umowilysmy się na po 19 żebym podeszła do szpitala bo ma dyżur. Zbada tętno malutkiejpóźniej może w niedzielę przed szpitalem. Bo jednak te ruchy są tak słabe i jest ich tak mało że ciągle się martwię. Tyle , że na ktg wychodzą więc nie panikuje.
Bardzo wporzadku kobieta. Aż się zdziwiłam , że zadzwoniła. Uspokoiła, pogadała. Jak jest jakiś problem to mogę dzwonić w środku nocy, co się jeszcze nie wydarzyło na szczęścieOj charakterne beda [emoji23] dobrze ze masz taka polozna![]()