GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja chodze w sandalkach tylko takich na gumce. Klapkow nie ubieram, bo nie wygodnie do auta a do pelnych butow stopy mi sie nie mieszcza [emoji32] wiec nawet na deszcz zakladam sandalki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ciekawa jestem.jak ten czop wygląda jaki ma kolor?Wcześniej trzy razy po nitce odchodził. Tak już od tygodnia ale dziś już sporo poszło. Z synem odszedł cały na raz jednego dnia rano, a następnego dnia wieczorem poszły wody :/
A jak Twoje dziąsło, szczęka?Ja też chodzę w klapkach ale takich w miarę wyglądających a nie jakiś basenówkachmają regulację więc jak mi stopy spuchną to powiększam i jest git
Ja wróciłam ze sklepów..byłam z mama na zakupach bo jutro ma mieć gości z Austrii. Jak zwykle po ciążowym wysiłku mam mokro w gaciach
Teraz chwila odpoczynku przed TV, potem ręcznie wypiorę biustonosze i będę czekać na mojego
Spakowałam już połowę rzeczy do szpitala także jest u mnie postęp może do porodu się wyrobię![]()
Mi tez maz zapina butyMąż mi pomaga zapinać/wiązać buty [emoji16] a jak jestem sama to na siedząco to robię. Nie lubię klapek, takie buty zostawiam na plażę i basen [emoji16]
Właśnie dlatego, że w każdej chwilii może się zacząć, chcę też wyglądać dobrze [emoji16] Ale ja też codziennie gdzieś wychodzę: na spacery, do sklepów, na lody, na kawę itp to chcę wyglądać dobrze![]()
Zgrabny ten brzuszek maszi ładna sukienka
smacznego i udanego wieczoru
![]()
A jak Twoje dziąsło, szczęka?
Mąż mi pomaga zapinać/wiązać buty [emoji16] a jak jestem sama to na siedząco to robię. Nie lubię klapek, takie buty zostawiam na plażę i basen [emoji16]
Właśnie dlatego, że w każdej chwilii może się zacząć, chcę też wyglądać dobrze [emoji16] Ale ja też codziennie gdzieś wychodzę: na spacery, do sklepów, na lody, na kawę itp to chcę wyglądać dobrze![]()
A ja lubięEmu są dla mnie okropnie brzydkie, sorrki [emoji23]