GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ja chodze w sandalkach tylko takich na gumce. Klapkow nie ubieram, bo nie wygodnie do auta a do pelnych butow stopy mi sie nie mieszcza [emoji32] wiec nawet na deszcz zakladam sandalki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawa jestem.jak ten czop wygląda jaki ma kolor?Wcześniej trzy razy po nitce odchodził. Tak już od tygodnia ale dziś już sporo poszło. Z synem odszedł cały na raz jednego dnia rano, a następnego dnia wieczorem poszły wody :/
A jak Twoje dziąsło, szczęka?Ja też chodzę w klapkach ale takich w miarę wyglądających a nie jakiś basenówkachmają regulację więc jak mi stopy spuchną to powiększam i jest git
Ja wróciłam ze sklepów..byłam z mama na zakupach bo jutro ma mieć gości z Austrii. Jak zwykle po ciążowym wysiłku mam mokro w gaciach
Teraz chwila odpoczynku przed TV, potem ręcznie wypiorę biustonosze i będę czekać na mojego
Spakowałam już połowę rzeczy do szpitala także jest u mnie postęp może do porodu się wyrobię![]()
Mi tez maz zapina butyMąż mi pomaga zapinać/wiązać buty [emoji16] a jak jestem sama to na siedząco to robię. Nie lubię klapek, takie buty zostawiam na plażę i basen [emoji16]
Właśnie dlatego, że w każdej chwilii może się zacząć, chcę też wyglądać dobrze [emoji16] Ale ja też codziennie gdzieś wychodzę: na spacery, do sklepów, na lody, na kawę itp to chcę wyglądać dobrze![]()
Zgrabny ten brzuszek maszi ładna sukienka
smacznego i udanego wieczoru
![]()
A jak Twoje dziąsło, szczęka?
Mąż mi pomaga zapinać/wiązać buty [emoji16] a jak jestem sama to na siedząco to robię. Nie lubię klapek, takie buty zostawiam na plażę i basen [emoji16]
Właśnie dlatego, że w każdej chwilii może się zacząć, chcę też wyglądać dobrze [emoji16] Ale ja też codziennie gdzieś wychodzę: na spacery, do sklepów, na lody, na kawę itp to chcę wyglądać dobrze![]()
A ja lubięEmu są dla mnie okropnie brzydkie, sorrki [emoji23]