kasiak85
Fanka BB :)
Twierdzili, że nie byl, że okręcił się podczas porodu ale jaka byla prawda...nie wiemAle nie był na pewno okręcony czy po prostu nie zauważyli? :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Twierdzili, że nie byl, że okręcił się podczas porodu ale jaka byla prawda...nie wiemAle nie był na pewno okręcony czy po prostu nie zauważyli? :*
O. Masz [emoji23]Dobre są i w sumie nie aż takie niezdrowe, bo prawie sama woda, wiadomo woda z cukrem i taniutkie [emoji3]
Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca hahaJa też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
O widzisz. To co lekarz to opinia :*Twierdzili, że nie byl, że okręcił się podczas porodu ale jaka byla prawda...nie wiem
Ja mam pudełko kaktusówNo u nas jest sklep firmowy Zielonej budki i teraz na wakacjach kaktusy te wodne były nawrt po 20, 30gr /szt więc jak jechaliśmy to pół zamrażarki lodów miałam dla dziecka [emoji23]
Nie pocieszyłaś mnie[emoji23][emoji23][emoji16][emoji16]Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha
No niestety [emoji23] miałam to samo po Aleksie przed ciąża z Mają. Flaczki [emoji23] ale... Coś za coś [emoji23]Po porodzie będą fajne, jędrne, gorzej jest jak się skończy karmić taie puste flaczki zostają, a że moje duże to już w ogóle katastrofa....ale mąż nie narzeka mói, że dla niego najpiękniejsze i zawsze się podnieca haha
Z tego co wiem dziecko wychodzi z łona śrubowo.. wiec mozliwe ze tak to sie stalo.. ale moge sie mylicJa się nie znam ale mój starszy syn okręcił się pępowiną podczas porodu. 2 dni przed porodem miałąm wizytę u swojego gina i nie był okręcony, przy przyjęciu na porodówkę też nie widzieli, żeby byl okręcony. Dopiero jak po 12h tętno zanikało, szybka decyzja o cc i dopiero po cc mi powiedzieli, że młody okręcony pępowiną podczas porodu.
Ja nawet staram sie nie patrzec w lustro jak wychodze spod prysznica :/ wczesniej nie mialam jakichs super jedrnych piersi ale teraz to juz tragedia, jeszcze troche i beda do pepka wisiec :/
Koszmar. Już mówiłam chłopakowi że trzeba zbierać na operację