Lustysia
Fanka BB :)
Na lato zapasy musza byćZajebiste zapasy [emoji7]
U nas się skończyły zapasy i muszę męża wyciągnąć do tej zielonej budki [emoji23]odnowić zapasy [emoji23] tym bardziej jak ja będę w szpitalu [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na lato zapasy musza byćZajebiste zapasy [emoji7]
U nas się skończyły zapasy i muszę męża wyciągnąć do tej zielonej budki [emoji23]odnowić zapasy [emoji23] tym bardziej jak ja będę w szpitalu [emoji23]
Ale w sensie, że zrobiły wam się mniej jędrne? Bo moje właśnir przeciwnie, takie większe i pełniejsze - fajne [emoji16] Tylko z rozstępami niestetyJa też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
Dziewczyny jaki jest dopuszczalny puls w ciąży? Bo ja od dwóch dni mam tak koło 110 i bardzo źle się wtedy czuję. Wcześniej miałam tak koło 80
Wybacz.. musialo zarabiscie to wygladac [emoji23]Ja na szczęście lustro mam za wysoko by je zobaczyć ale wiem jak wyglądają niestety. Ostatnio Posmarowałam sobie brodawki same kremem i co??? Krem odbił się na brzuchuKoszmar. Już mówiłam chłopakowi że trzeba zbierać na operację
![]()
DziękujęDzieci nie mamy do wtorku to trzeba korzystać. Ja nawet do obi czy leroy merlin jak mój jedzie to jadę się z nim przejechać
zawsze to jakaś rozrywka
Moje sa pelne i wygladaja jak wymiona u krowy [emoji23] bo sa duze i pelne ,czesto ociezale leza sobie na brzuchu [emoji23]Ale w sensie, że zrobiły wam się mniej jędrne? Bo moje właśnir przeciwnie, takie większe i pełniejsze - fajne [emoji16] Tylko z rozstępami niestety![]()
To spoko, ze tańsza bazę dorwalas, to chyba akurat nie ma znaczenia czy nowa czy uzywana, ale nie znam się... Tez mi się marzą zakupy, ale sił brakDokładnie takmy jutro jedziemy odebrać z poczty ta bazę pod fotelik, udało mi się kupić na Allegro za 315 zł z wysyłka, a nowa około 500 zł także ekstra. Później do leroy wybrać firankę do pokoju małej, na zakupy do carrefoura takie porządne z jedzonka i chemii i może wejdę do sinsay zobaczyć ciuszki czy maja jakieś spadochrony dla mnie hah xd
A po np roku karmienia? [emoji14] to juz w ogóle, nic tylko w golfie chodzićJa też swoich nie lubiłam, teraz to już w ogóle....Aż się boję pomyśleć, jak będą wyglądać po porodzie[emoji85]
To spoko, ze tańsza bazę dorwalas, to chyba akurat nie ma znaczenia czy nowa czy uzywana, ale nie znam się... Tez mi się marzą zakupy, ale sił brakjutro jadę na zdjęcie paznokci to może uda sie Gdzieś wyskoczyć na mały szoping, mój ma wolne to będzie ze mną jezdzil. Tylko obawiam się, ze pogoda nie będzie sprzyjała moim planom, no ale zobaczymy
![]()
Ale masz zapasy [emoji50] jeszcze magnum mniammJa mam pudełko kaktusówi jeszcze jakiś śmiesznych kciuków, nie znałam tych lodów z polski, bo chyba ich nawet nie ma, ale tez wodne jak kaktus i magnumy. Zrobiliście smaka i musialam iść do zamrazarki
Zobacz załącznik 881809