kasiak85
Fanka BB :)
Za miesiącBylam w labku oddac mocz i krew. Obawialam sie czy wytrzymam do rana z sikaniem ale o dziwo nie wstalam w nocy ani razuza tydzien wizyta, jestem ciekawa czy umowi mnie na nastepna za miesiac tak jak zawsze [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za miesiącBylam w labku oddac mocz i krew. Obawialam sie czy wytrzymam do rana z sikaniem ale o dziwo nie wstalam w nocy ani razuza tydzien wizyta, jestem ciekawa czy umowi mnie na nastepna za miesiac tak jak zawsze [emoji23]
Ze 3-4mies musiała miećŚlicznotkaile tu miała tygodni ? Bo tak wczoraj w Biedronce staliśmy przed dziewczynka w wózku, śmiała się do nas na cały głos, piszczała, gaworzyla. I nie pamiętam kiedy dzieci zaczynają być już takie "rozmowne" ?
![]()
Bo to taki sam zbieg okoliczności jak poród po seksie itp. Gdyby miał mieć większe znaczenie to wszystkie urodziłyby już dawno temu. Dlaczego dwa tygodnie temu seks nie zadziałał na moją córkę a akurat dzisiaj zadziała ? I po porodzie mam się cieszyć , że facet dał mi trochę swojego nasienia bo dzięki temu urodziłam ? G. PrawdaJa też, ja też zaklepuje! [emoji16] Dzisiaj w ogóle czytałam o tym i wszędzie znalazłam, że nie ma żadnych dowodów naukowych na wpływ tej pełni na porody, tylko od lat panuje taki pogląd, który niby potwierdzają położne [emoji16] Czary mary [emoji16]
To widzę nie tylko ja mam takie zdrowe śniadankoMmmm chałwa, zrobiłaś smaka. Ja zaraz otwieram kinder bueno [emoji16]
To do 3 miesiąca raczej z dzieckiem nie ma zbytniego kontaktu ?Ze 3-4mies musiała mieć
Hej dziewczyny![]()
Ja dzis tez kiepska noc mialam.. obudzil mnie taki bol.. ale chyba nie skurcz,nie wiem, ale juz tak bolalo no gorzej niz ubiegle noce.. az moj sie obudzil,bo chyba dosc glosno bylam.. :/ pozniej przeszlo i zasnelam.. dzis mam obolale podbrzusze.. ale niezamierzam sie żalic![]()
@Maljan tez nie widze zeby mala chciala wyjsc,i tez mowie ze gora dwa tyg.. i napewno bedzie juz z namiostatnie dwa tyg w koncu
![]()
Troche posprzatam,umyje podlogi.. jutro mloda wieziemy do babci na wakacje,niech tez cos z nich ma,chociaz twierdzi ze sobie nie poradze [emoji23]
Ja w poniedziałek zaczynam 37tc
Ale ten czas leciJa w poniedziałek zaczynam 37tcA jak tam twoje nogi, nadal puchną?