E
Ewka34
Gość
Teraz leze i sie poce hyhy zaraz wstane i cos posprzatamBiedna [emoji19] ale tak jak mówisz, max 2 tygodnie i się zacznie dopiero heh
Ty jak zwykle aktywnie mimo oporu ciała [emoji3] a córcia kochana, tak się martwi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz leze i sie poce hyhy zaraz wstane i cos posprzatamBiedna [emoji19] ale tak jak mówisz, max 2 tygodnie i się zacznie dopiero heh
Ty jak zwykle aktywnie mimo oporu ciała [emoji3] a córcia kochana, tak się martwi
Cudba[emoji16][emoji7][emoji7]Nie, nie urodziłam [emoji14] i Wiem, że nie powinnam, ale rzuciło mnie dzis zdjecie sprzed 3 lat mojej córusi, Skasuje potem![]()
Bo u niektorych oxydocyna uwalnia sie pozniej i dziala pozniej na szyjkeBo to taki sam zbieg okoliczności jak poród po seksie itp. Gdyby miał mieć większe znaczenie to wszystkie urodziłyby już dawno temu. Dlaczego dwa tygodnie temu seks nie zadziałał na moją córkę a akurat dzisiaj zadziała ? I po porodzie mam się cieszyć , że facet dał mi trochę swojego nasienia bo dzięki temu urodziłam ? G. Prawda![]()
Jakieś 3 tygodnie. Jak się przyjrzycie to ma mocno różowa prawa powieke. Urodziła się z takimi znamionami na powiece właśnie i nosie. To niby się zwie pocałunek anioła. Na szczęście zaniklo w okolicach jej rokuŚlicznotkaile tu miała tygodni ? Bo tak wczoraj w Biedronce staliśmy przed dziewczynka w wózku, śmiała się do nas na cały głos, piszczała, gaworzyla. I nie pamiętam kiedy dzieci zaczynają być już takie "rozmowne" ?
![]()
Dzień dobry.
Melduję, że od dziś jestem na l4pospałam do 9.30a mogłabym dłużej tylko teściowa mnie obudziła telefonem. W tej ciąży mogę spać i spać. Chyba szykuje mi się rozdarte dziecko i organizm się szykuje haha. Chłopaki byli grzeczni tylko cyc, przewijanie i spanie a teraz nastawiam się, że mała da nam popalić.
Mam kilka spraw do załatwienia na mieście ale mi się nie chce w ten upał ruszać z domu ale muszę bo w poniedziałek mam ginekologa.
2 tygodnie temu byłam u dentysty bo bolał mnie ząb, miałam ubytek a dziś znów mnie boli obok tego co ostatnio był plombowany. Sprawdzał mi wszystkie zęby i było ok ale teraz jak jadlam na śniadanie kanapkę z dżemem to mnie mocno bolało, widzę że mam zdarte szkliwo na tym zębie. Muszę się umówić jeszcze przed porodem na wizytę. Przed chwilą umówiłam się do fryzjera chciałam na następny tydzień ale nie ma miejsc i dopiero na 06.08, pedicure mam 10.08.także 13.08 będę gotowa na poród![]()
Jest kontakt juz od urodzeniaTo do 3 miesiąca raczej z dzieckiem nie ma zbytniego kontaktu ?
To u mnie pewnie to wywołanie w szpitalu też nic nie zdziała..Bo u niektorych oxydocyna uwalnia sie pozniej i dziala pozniej na szyjke![]()
U mnie pewnie tez nieTo u mnie pewnie to wywołanie w szpitalu też nic nie zdziała..
Myślę , że to dobry nawyk u kobiety. Przynajmniej nie jesteśmy brudaskami![]()
Hyhy bedzie wysyp w przyszlym tyg ,zobaczysz![]()