miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Będzie pilnował Kornelii
Oj tak, jest kochany i będzie ona jego oczkiem w głowie. Ciekawa jestem bardzo jego pierwszej reakcji jak wrócimy do domku z małą. Doczekać się już nie mogę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie pilnował Kornelii
Haha u mnie kocica wchodzi do łóżeczka [emoji23] dobrze ze jest przykryte starym prześcieradłem [emoji23] tak samo gondolka i leżaczekbo jak o żadne bakterie się nie martwię, bo kot zdrowy, niewychodzacy. To potem się kłaków nie pozbede! [emoji23]
Ja czuję, że mój bedzie mamusinyCóreczki zawsze są tatusioweciekawe czy mój synek będzie mamusiny haha.
Jak Bartek będzie miał możliwość to niech przywiezie mu pieluszke pachnąca małą zanim wrócicie do domuOj tak, jest kochany i będzie ona jego oczkiem w głowie. Ciekawa jestem bardzo jego pierwszej reakcji jak wrócimy do domku z małą. Doczekać się już nie mogę![]()
Nie wiem, mi szczerze lekarz mówił, żeby przed oddawaniem moczu podmyc się żeby nie było właśnie żadnych bakterii i tez przy oddawaniu moczu podaje się godzinę o której się go zrobiło do kubeczka, także ja zawsze podmywam się i daje jak najbardziej „świeży”![]()
Moje chłopki są mamusine więc mam nadzieję, że Iza będzie tatusiowa. Jak byli mali nigdzie się nie moglam ruszyć bo tylko mama i mama ale to pewnie kwestia tego, że mąż w pracy po 11-12godzin, dziadkowie daleko i oni ze mną całe dnie.Ja czuję, że mój bedzie mamusinya z wyglądu cały tatuś
![]()
Ja miałam ambitne plany prasować cała stertę ciuchów mojego, ale jak wstałam to zwątpiłam czy dam rade fizycznie. Słabo mi coś dziś. A pije wody, zjadłam płatki i 2 brzoskwinie, bo na więcej nie mam miejsca i ochoty. Nalałam sobie miskę z zimna woda i moczę nóżki, zaraz się chyba jednak położę, bo te upały dają w kość..i poprasuję, ale jedynie ochraniacz do łóżeczka żeby nałożyć na jeden bok i na tył i te ostatnie sztuki ciuszków i tyle.

Akurat to że rzucają się do tętnic to jest mit stary jak świat [emoji23]Kocham zwierzęta i zawsze będę. Sama mam dwa psy, mama kilka kotów. Działam w organizacjach i łapiemy zwierzaki na zabiegi ale..... Miej baczność z kotami bo one lubią atakować wszystko coś się ruszasama wiesz. Maluszki mają cieniutka skórkę i tętniąca żyła może być powodem do zabaw kici. Nigdy bym się nie pozbyła kota z takich obaw jakby co
tylko bądźcie ostrożni
![]()
Eh..widzę, że większość z nas dziś nie ma siły..te upały i moze ta nadchodząca pełnia tak działa na nas...Ja miałam ambitne plany prasować cała stertę ciuchów mojego, ale jak wstałam to zwątpiłam czy dam rade fizycznie. Słabo mi coś dziś. A pije wody, zjadłam płatki i 2 brzoskwinie, bo na więcej nie mam miejsca i ochoty. Nalałam sobie miskę z zimna woda i moczę nóżki, zaraz się chyba jednak położę, bo te upały dają w kość..i poprasuję, ale jedynie ochraniacz do łóżeczka żeby nałożyć na jeden bok i na tył i te ostatnie sztuki ciuszków i tyle.